Will Fish

Daily Mail: Kamp om United-talent

I denne sæson har unge Will Fish været udlejet til Hibernians i skotske Premier League. Til den kommende sæson vil Hibs, som klubben bliver kaldet, leje midterforsvareren igen, men Aberdeen er også interesserede.

Will Fish havde en svær start på sæsonen i Hibernians, men efter, at en midterforsvarer blev solgt og en anden blev langtidsskadet kom Fish på holdet og han imponerede stort og var på holdet resten af sæsonen.

Hibs var så glade for Fish, at de gerne vil have ham på lån en sæson til. Men de får kamp til stregen om at leje ham endnu en sæson selvom Fish i sit farvel på de sociale medier lukkede op for muligheden at komme tilbage til klubben.

Ifølge Daily Mail var også Aberdeen imponerede over Fish’s præstationer i det skotske, at de også er interesserede. Daily Mail rapporterer, at Aberdeen håber på, at europæisk gruppespil vil få Fish til at vælge dem fremfor Hibs.

20 årige Fish fik 21 kampe og scorede tre mål for Hibernians, der sluttede nr. 5 i den skotske Premier League hvilket giver betyder at Hibs skal spille europæisk fodbold næste sæson. De indtræder i Europa Conference League i anden kvalificeringsrunde.

Forrige artikel

ESPN: Glazers giver grønt lys

Næste artikel

Romano: Donny søger væk fra United

ANNONCE