Daily Mail: Spillertrøjerne sidder dårligt

En af de mere latterlige historier, der i disse dage kommer ud af Manchester United er, desværre, en sand en. United-spillerne har ikke kunnet spille i de trøjer, som de skulle fordi de passer ikke i størrelsen. Og André Onana har også skiftet trøje.

Der er meget, der går galt for United for tiden. Og nu kommer en historie og denne historie kan man næsten kun grine af. Men ikke desto mindre så stemmer den.

Spillerne er utilfredse med spillertrøjerne fra Adidas. Derfor har de i denne sæson spillet i de såkaldte replica-trøjer. Spillerne er utilfredse med trøjerne, der ellers er designede til spillerne, fordi trøjerne sidder for stramt. Også sokkerne sidder for stramt. I de to første kamper i denne sæson mod Wolves og Spurs spillede United i de officielle strømper, men efter Tottenham-kampen har de skiftet til replica-strømperne.

Ifølge Daily Mail har flere spillere også klippet hul i strømperne da de sidder for tæt. Og ifølge det engelske medie beklagede David de Gea sig om, at målmandstrøjen sad for løst. De Gea blev afløst af André Onana i sommer og Onana har en større kropsbygning og Adidas har ikke formået at ændre på størrelsen på målmandstrøjen. Derfor spillede Onane de første kampe i sæsonen i en for tæt siddende trøje, som han efter Sheffield United-kampen skiftede til en mere løs replica-trøje.

En ulykke kommer sjældent alene siges det og det kan man nok også sige om United i denne sæson. Og denne historie hører nok til de mere dumme af slagsen.

 

1 kommentar
  1. Haha det bliver da også mere og mete tragikomisk efterhånden…

    Hvad mon bliver den næste undskyldning, spaen er ikke varm nok, eller kokken laver for krydret mad eller måske har rengøringspersonalet får lange nogle….

    Tja symbolsk er det vel at spillerene bruger replika trøjer og sokker…..heler holdet ligner et replika hold uden.ægte United dna….

    Tag jer fucking samme og kæmp for det logo der betaler jer fyrsteligt hver uge, langt mere i nogle af jer kan tjene andetsteds….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Afbudsramt Newcastle-mandskab rejser til Manchester

Næste artikel

Skadesfri: Stortalent imponerer i kamp for U21-holdet

ANNONCE