Daily Mail: United kigger på stortalent

Flere og flere medier skriver, at United allerede kigger på transfervinduerne i januar og næste sommer. Og en af positionerne hvor United ifølge flere medier vil forstærke sig er angriberpladsen. Og ifølge Daily Mail kigger United med stor interesse på irske Evan Ferguson, der i dag spiller med Uniteds kommende modstandere Brighton.

En af de mest lovende angribere i fodbold i dag er 18 årige Evan Ferguson, der spiller i Brighton & Hove Albion, som er Uniteds næste modstander på lørdag. Som kun 18 årig har han allerede scoret 10 mål i kun 24 kampe i to sæsoner for klubben fra sydkysten.

Det er nok heller ingen tvivl om, at Ferguson næppe spiller for det angrebslystne hold i mange år til. Flere klubber har vist interesse for den unge irer, der allerede har spillet seks kampe for landsholdet, som har en svær tid. Og Manchester United er en af klubberne, der har vist interesse i den unge angriber.

Der var også snak om, at United ville gå efter ham i sommerens transfervindue, men i stedet valgte United at gå efter danske Rasmus Højlund. Et af de store problemer med at hente Ferguson er, at han bliver sandsynligvis meget dyr. Han har lige skrevet under en ny fem årig kontrakt til 2028 og der vil være flere klubber, der vil være med i kampen om Ferguson.

Det kan dog tilføjes, at United muligvis vil få en fordel hvis klubben vælger at gå efter ham da Evan og hele hans familie er store Manchester United fans.

1 kommentar
  1. Perfekt at United venter til efter han har underskrevet en ny kontrakt der varer til 2028… Lyder billigt nu 😀

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hannibal gør grin med Salah

Næste artikel

Athletic: United var villige til at sælge Sancho efter udbrud på socialt medie

ANNONCE