De Gea optimistisk trods savnet af Casemiro og Eriksen

David de Gea har stor tiltro til sit hold trods skader og karantæner.

Til de kommende tre kampe skal United klare sig uden Casemiro og Christian Eriksen, der i langt den største del af sæsonen har dannet par på midtbanen. Eriksen er skadet indtil maj, mens Casemiro fik et rødt kort mod Crystal Palace, der gør, at han sidder over i tre kampe, som bliver begge kampe imod Leeds og så mod Leicester og alle kampene er i Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men David de Gea, der er en af holdets mest rutinerede, er ikke bange. Han indrømmer, at det bliver svært uden to så gode spillere som Casemiro og Eriksen.

– Det bliver svært. Vi har allerede mistet Christian [Eriksen] og nu Casemiro, store spillere for os, siger han ifølge The Athletic.

Spanieren er dog alligevel optimistisk. I et interview efter kampen i lørdags sagde han, at truppen er større nu, og at alle er klar til at spille. Til sidst sagde han, at Sabitzer kommer til at hjælpe holdet meget med sin rutine og sin personlighed.

Udover Christian Eriksen og Casemiro kommer United sandsynligvis også til at mangle Scott McTominay mod Leeds på onsdag. Vi har dog også set et par gange i den seneste tid, at Victor Lindeløf har fået muligheden på Casemiros plads.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

7 kommentarer
 1. Vi er heldige med kamprækkefølgen, to gange Leeds og Leicester, selv uden Casimiro og Eriksen burde vi snuppe min. 7 point ud de 9.

  Vores 3 største konkurrenter smed alle point i weekenden, Arsenal og City tabte og Newcaslte spillede uafgjort, desværre fik Tottenham en sejr og rykkede dermed tættere på i kampen om top 4

  Men det lever vi med så længe det var City det gik ud over..😊👍

  GGMU

 2. Så er City igen igen afsøret i brud på Financiel fairplay, over 100 gange skulle de have fusket….

  Håber virkeligt at det får alvorlige konsekvenser denne gang, kan jo ikke blive ved med det fuskeri

  Har altid sagt at City er en middelmådig klub og kun med snyd og bedrag er de blevet en “topklub” nu fanget bordet forhåbentlig…

 3. Vel utopi at tro at Casemiro kommer til at spille alle kampe alligevel, så er det her jo en god måde at få kigget på de spillere der er backup. Ved ikke om jeg synes Lindelöf er en mulighed på midtbanen. Kan Martinez ikke spille midtbane (defensiv), eller er det for farligt st slippe ham løs dér? 🤔

  1. Lindeløf på midtbanen er helt skævt i min optik, Licha har spillet defensiv midt i Ajax og vil hellere have ham der.

   Så må Shaw ind i Central forsvaret igen og Malacia på venstre back istedet.

   Men regner bestemt med at Sabitzer går ind på midt sammen med Fred i første omgang.

   Det vil give mest mening.

   GGMU

 4. Der er ingen tvivl om at Sabitzer for en større rolle, ind hvad der lige var tiltængt fra starten. Men vi skal nok klare den, det bliver nogle svære kampe de næste par kampe, men vi har stadig et rigtig godt sammenhold i truppen, og flere spiller på et rigtigt højt og stabilt niveau, jeg hade sgu været nået mere nervøs, hvis det var for et år siden, men på nuværende tidspunkt er jeg mere fortrøstningsfuld, da jeg tror ETH allerede har en plan klar..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sabitzers debut: Ten Hag godt tilfreds

Næste artikel

Premier League anklager Manchester City for regelbrud

ANNONCE