Den bedste fødselsdag

I tirsdagens kamp mod Crystal Palace i Carabao Cup, som United vandt med 3-0, debuterede den talentfulde midtbanespiller Dan Gore på sin 19 års fødselsdag. Nu har han udtalt sig i forbindelse med debuten om hans følelse da han fik lov at spille med de store stjerner.

Efter 61 minutter i tirsdag aftens Liga Cup-kamp mod Crystal Palace satte manager Erik ten Hag fødselsdagsbarnet Dan Gore ind til sin debut da han kom ind på midtbanen istedet for Sofyan Amrabat, som spillede sin første kamp fra start for United.

Gore, der blev 19 år i tirsdags, har lavet et interview med klubbens hjemmeside hvor han fortæller om sine følelser over at få lov til at få sin debut.

– Det topper listen af fødselsdage, det var virkeligt et specielt øjeblik. Jeg tror ikke ord kan beskrive følelsen, at se fansene, det er alt man drømmer om bliver virkelige. Det betyder alt når man vokser op som United-fan ligesom resten af familien, som det også betyder meget for, og som alle var her for at støtte mig.

Gore spillede i omkring en halv time og fik vist sine kvaliteter og har fået ros for sin korte optrædelse i sin debut. Han blev også spurgt om hvordan det er som akademitalent og hvordan det er at spille og træne med så gode spillere som dem United har.

– Jeg tror, at være tæt på de her verdensklassespillere hver dag har forbedret mit spil meget. Du vokser op med at se disse spillere så at spille med dem… Du ser dem på TV og vinde Champions League, så det her er faktisk surrealistisk.

Han blev også spurgt om forhåbningerne til flere førsteholds muligheder.

– Ja, det er målet, men det bliver afgjort til træningerne. Jeg er nødt til at arbejde hårdt til træning hver dag og så kommer mulighederne forhåbentlig.

Gore, der kom til klubben i 2021, har spillet 62 kampe for Uniteds ungdomshold siden sin ankomst.

Forrige artikel

Gentagelse af sidste års finale i fjerde runde af Carabao Cuppen

Næste artikel

Romano: ten Hag ville ikke tillade et skifte

ANNONCE