Ducker: Berrada med i udvælgelsen af en fodbolddirektør

Den nye og kommende CEO i United, Omar Berrada, som først tiltræder til sommer, vil have et ord med når United i de kommende uger skal udvælge en fodbolddirektør, en såkaldt Director of Football. Det skriver den pålidelige James Ducker i Daily Telegraph.

Juleaftensmorgen annoncerede United, at Sir Jim Ratcliffe havde købt en andel i klubben, og at den engelske rigmand og United-fan ville sammen med sit firma, INEOS, stå for det sportslige ansvar.

Det ser dog ud til, at ansvaret er blevet udvidet, da det var Sir Jim, der ville have Omar Berrada, der var ansat i Manchester City, som ny CEO eller direktør i klubben. Der er forventet, at der bliver flere ændringer i det sportslige setup og specielt når det kommer til rekrutteringen af nye spillere.

For halvanden uge siden blev det så annonceret, at Berrada til sommer ville tiltræde som nye CEO. Men han kommer dog til at være med til at vælge en ny fodbolddirektør eller Director of Football og mulige andre ansættelser i den sportslige side af klubben. Det skriver James Ducker i Daily Telegraph.

Ducker skriver også, at Sir Jim Ratcliffe også ville have Berrada ind før der blev ansat en ny fodbolddirektør. Ønsket er, at Berrada sammen med fodbolddirektøren kommer til at afgøre Erik ten Hags fremtid som manager, for de tre, Berrada, fodbolddirektøren og manageren, skal arbejde sammen som en enhed.

Ifølge den engelske journalist er der flere navne i spil. Dem, der har været kraftigst rygtet til jobbet som ny fodbolddirektør, har været Dan Ashworth, der lige nu er i Newcastle efter at have leveret godt i sit arbejde i Brighton, og Paul Mitchell, der har været i Monaco, Southampton og Tottenham, men han har dog ikke den store erfaring som fodbolddirektør og derfor kan han få en anden rolle i klubben. Men også Julian Ward, der er forhenværende fodbolddirektør i Liverpool, og Dougie Freedman, der i øjeblikket er fodbolddirektør i Crystal Palace, har været rygtet til jobbet.

Og Ducker skriver også, at det bliver i den nærmeste fremtid, at den nye fodbolddirektør bliver ansat.

Forrige artikel

Ten Hag bekræfter: Onana er tilbage torsdag

Næste artikel

Avis: Diallo vil tilbage til Sunderland

ANNONCE