Efter angreb på spillerbus: Liverpool kommer med udmelding

Der var et angreb på Uniteds spillerbus da den ankom til Anfield til Premier League-kampen i dag. Video har floreret på de sociale medier hvor man kan se episoden. Og nu har vores ærkefjender, Liverpool FC, reageret med en udmelding hvor de også fortæller, at de arbejder med politiet i at få løst denne episode.

Inden kampen i dag mod Liverpool på Anfield i Premier League angreb en Liverpool-fan Manchester Uniteds spillerbus da den ankom til stadion.

En Liverpool-fan ses på en video, der har været delt på sociale medier, smide en glasflaske efter Uniteds spillerbus. Flasken klarede at knuse en rude i spillerbussen. Nu har Liverpool FC reageret med en presseudtalelse:

– Liverpool Fodboldklub fordømmer på det skarpeste handlingerne, der førte til skader på Manchester United-spillerbussen under ankomsten til Anfield i eftermiddag.

Vi har set optagelser af hændelsen, der er blevet delt online, og samarbejder med Merseyside Politi for at undersøge og identificere de ansvarlige. Enhver person, der bliver fundet skyldig i denne uacceptable adfærd, vil også blive påført klubbens sanktionsprocesser.

Kampen sluttede med 0-0 selvom mange ikke gav United specielt store chancer for at få noget ud af kampen.

Forrige artikel

Ten Hag: Stor ros til spillerne

Næste artikel

Daily Mirror: United mister muligvis spiller mod ten Hags ønske

ANNONCE