Endnu en målmand solgt

Manchester United havde ved slutningen af sidste sæson mange målmænd og der har været flere rygter om flere af dem. Nu bekræfter Fabrizio Romano, at Matej Kovar er solgt til tysk fodbold.

I sidste uge solgt Manchester United målmanden Nathan Bishop til Championship-klubben Sunderland hvor mange United-spillere gennem Premier League-tiden har været udlejet eller er blevet solgt til. Også Dean Henderson og Tom Heaton har været rygtet til andre klubber denne sommer.

Men Tom Heaton har valgt at fortsætte i klubben et år til. Dean Henderson er skadet og derfor ikke solgt endnu, som vi skrev i en anden artikel. Men nu er en anden målmand solgt.

Det er Matej Kovar, der er solgt. Han kom fra den tjekkiske klub Slovacko i 2018. Men han har været udlejet tre gange hvor han i alt har spillet 64 kampe. Sidste sæson var han med stor succes udlejet til FC Københavns modstander i Champions League-kvalifikationen, Sparta Prag, hvor han blev mester i Tjekkiet.

Ifølge Fabrizio Romano er den 23 årige tjekke med 11 kampe for det tjekkiske U21-landshold blevet solgt til den tyske Bundesligaklub Bayer 04 Leverkusen, som også har Timothy Fosu-Mensah i klubben og også Javier Hernandez har spillet med succes i Leverkusen. Ifølge den italienske transferguru er prisen 9 millioner euro hvilket svarer til 67 millioner kroner. Kovar fik ingen officiel kamp for Manchester United.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hvilke numre har hver spiller?

Næste artikel

Here we go! Fred på vej til Fenerbahçe

ANNONCE