Endnu en skade på midtbanen

Erik ten Hag indrømmede til fredagens pressemøde forud for FA Cup-kvartfinalen mod Fulham på Old Trafford, at endnu en central midtbanespiller er tvivlsom til kampen.

I morgen kl. 17.30 spilles den sidste kvartfinale i denne sæsons FA Cup når Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod Fulham.

Det er allerede klart, at United mangler tre midtbanespillere til kampen da Donny van de Beek og Christian Eriksen begge er skadede, mens Casemiro afsoner sin første af fire kampe efter sit røde kort mod Southampton. Marcel Sabitzer er lige kommet tilbage fra en kort pause pga. skade.

Men i går fortalte manager Erik ten Hag, at Scott McTominay er tvivlsom til kampen. ETH afslørede, at McTominay ikke kom ind mod Betis fordi han var ikke helt klar. Ifølge ETH så venter United til i morgen for at se hvordan situationen er med McT.

Hvis McT så ikke bliver klar så bliver det spændende at se hvad ETH gør på midtbanen. Det er en vis sandsynlighed for, at det bliver Fred, Fernandes og Sabitzer med Fernandes som 10’er. En anden mulighed er, at Sancho kommer ind for Casemiro og så bliver Fred den defensive, mens Sancho ligger foran Fernandes og Fred. En tredje mulighed kunne så være, at Lindeløf spiller som den defensive. Det ser ikke ud til, at ETH har den store tiltro til Fred som det defensive anker på midtbanen og Lindeløf er skiftet ind til at spille den defensive midtbane i nogle kampe i sæsonen.

5 kommentarer
 1. Det bliver da efterhånden noget af et puslespil ETH skal have til at gå op, og det er da ihvertfald ikke blevet nemmere at ligge..😪 vi er godt nok nået ramt af skader og karantæner efterhånden, held og lykke med opgaven ETH..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. En anden mulighed kunne også være at rykke Licha op på den defensive midtbane og lade Maguire eller Lindeløf spille ved siden af Varane .

  Jeg har sagt det flere gange, det er ETHs første sæson i Premier League og der har været kørt hårdt på længe med deltagelse i fire turneringer..

  Spillerne er presset og ved at være slidte…Vi skal have øje på fatigue og dermed skader nu

  GGMU

 3. Har selv været inde på det tidligere, at ETH spiller for konsekvent med de samme 13-14 spillere, uanset modstanderen. Han vil selvfølgelig gerne vinde titler, og vise, at han er manden for United, men nogen gange må man give reserverne muligheden, og “satse” på, at de kan skabe det ønskede resultat, ex mod Reading, returkampen i Carabao-cup semifinalen og også i udekampen mod Betis, hvor der trods alt var god mulighed for at spare ex Rashford.
  Ferguson satsede stort set altid i de der cup-kampe, og ja røg da også ud til dårligere hold, men det er jo nødvendigt… Ikke meget interessant ved, at bruge alle stjernerne hele vejen til finalen, hvis de så alle er skadet i finalen…
  God ide med Licha på midtbanen, og så giv da Lindelóf og Maguire tjensen i forsvaret, sammen med Malacia og Dalot. Spar Rashford og spil med alle de andre tigængelige…

 4. OH

  Helt enig, selvom FA Cuppen er meget mere prestigefyldt at vinde end Carabao Cuppen er Top 4 ekstremt vigtig og skal have primær fokus, vi har tabt 5 point i de sidste to kampe i PL, og både Spurs og især Newcastle nærmer sig faretruende samt vores målscore er direkte elendig ugen efter Anfield massakren.

  Og du har helt ret i at Sir Alex altid gav marginal spillerne masser af spilletid i hvertfald i de indledende runder frem til evt semifinalerne, husker tydeligt da Sir Alex simpelthen fravalgte FA Cuppen pga et ekstremt tæt program og vist nok nogle uoverensstemmelser med FA omkring programsætningen, hvor FA dengang ikke var specielt imødekommende overfor de engelske klubber der deltog i Europa og ikke fik samme gunstige vilkår som deres modstandere i forhold til restituering mellem hjemlige kampe og så de europæiske kampe.

  ETH er nød til at spille et “B-hold” idag….skidt pyt hvis vi ryger ud, chancen for at vinde FA Cuppen er ikke så stor med de “larmende naboer” i storform og en Haaland i verdensklasse, jeg misunder City på den nier position, vi har Weghorst, de har har Haaland….Det siger bare alt

  GGMU

 5. Det er absolut en af de ting ETH skal lære, at i England er der nogle flere kampe på programmet ind der er i Holland, han bliver virkelig nødt til at bruge bredden meget mere, for det er virkelig alt afgørende for sæsonen at vi slutter i top 4, alt andet vil være en katastrofe, det vil et Trofæ i Carabao cuppen ikke kunne opveje, men heller ikke et Trofæ i FA Cuppen vil kunne opveje det, det vil være en ren skandale, hvis ikke vi spiller CHL næste sæson, for vil hele genopbygningen af klubben og holdet blive sat på standby igen..
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag glad på Pereiras vegne: Han er en god spiller

Næste artikel

Optakt: Titeljagten skal fortsættes i FA Cuppen

ANNONCE