Eriksen: Kom aldrig ind i kampen

Christian Eriksen var også blandt dem, der var skuffede over præstationen og resultatet i aften, der sendte Manchester United ud af Europa League.

Manchester United blev banket blå og gule i aften nede i Sevilla med 3-0 og Christian Eriksen mente at United aldrig kom ind i kampen:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi kom aldrig ind i kampen. Vi forsøgte, men i dag gav vi dem så mange muligheder til at tage os, startede Eriksen.

– Vi hadde ikke ro i det oppbyggende spil, og klarede ikke at håndtere det høje pres fra dem. Vi lavede også flere fejl end vi plejer at gøre. Alle fodboldspillere laver fejl, men dette var fejl som de straffede os for med det samme. Det må vi få væk.

– Jeg tror ikke det handler om atmosfæren her. Uanset hvor vi spiller – hvis vi giver mål væk som vi gav væk så taber vi. Det handlede mest om at kvaliteten i vores eget spil ret og slet ikke var stærk nok. Sådan noget kan ske i fodbold, nogle gange har man gode dager, nogle gange har man ikke og det her var en af de dårlige.

Eriksen ser allerede frem til den næste opgave, men er også klar over, at det er en anden opgave

– Vi forsøgte å undgå det, men nogle gange klarer man det ikke. Heldigvis har vi en ny kamp om nogle få dage sådan at vi kan revanchere os. Til sidst handler det jo også om hvordan man reagerer efter fejlene, men i dag var vi ikke stærke nok til å slå tilbage. På søndag er det imidlertid en helt anderledes modstander og en helt anderledes stil. Jeg tror alle fodboldspillere har haft en dårlig dag, men så kommer det en ny dag og alt ændrer sig.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Vi skal gøre det bedre

Næste artikel

Licha sender gave til Pave Frans

ANNONCE