Eriksen nomineret til årets comeback

Vores danske darling, Christian Eriksen, er af foreningen Laureus blevet nomineret til prisen som årets comeback.

Som de fleste nok ved så faldt Christian Eriksen livløs om i Parken i en kamp mod Finland i EM-slutrunden i 2021. Eriksen kom sig godt efter episoden og brugte første halvdel af sidste sæson på at komme sig og finde ud af hvad næste skridt i karrieren skulle være da Eriksen ikke kunne få lov at fortsætte i sin italienske klub Inter, fordi folk med pacemakere ikke får lov til at deltage i topidræt i Italien.

I januar 2022 skiftede Kong Christian, som er det navn mange danske Manchester United-fans nu elsker at kalde ham, så til danskerkolonien på et busstoppested i Hunslow i London, Brentford. Han fik kun 11 kampe i Premier League, men præstationerne var så gode, at flere større klubber ville have ham og han endte som kendt i United.

Hans start i klubben har også været rigtig god selvom han sidst i januar fik en alvorlig skade da den forhenværende Liverpool-angriber Andy Carroll i kampen smadrede ind i Eriksen, som er ude til april/maj. Eriksens gode præstationer i 2022 har nu gjort, at han er blevet nomineret til årets comeback af Laureus-fonden.

 

De andre nominerede er:

Annemiek van Vleuten, cyklist, Holland

Francesco Bagnaia, motorcykling, Italien

Jakob Ingebrigtsen, Atletik, Norge

Klay Thompson, Basketball, USA

Tiger Woods, Golf, USA

3 kommentarer
 1. Kan da kun blive Eriksen….manden falder mere eller mindre død om i Parken og hvor han før ulykken spillede for store klubber som Ajax, Spurs og Internationale, spiller han nu efter sit fantastiske comeback til livet og fodbolden først i Brentford og nu i verdens største og mest eksponerede klub i verden hvor han blevet en nøgler spiller på genrejsningen af De røde djævle.

  Et comeback bliver ikke større i min optik…

  Sku da kun lige være tilfældet hvis Eriksen også er med til at gøre Manchester United engelske mestre igen, så er både hans og klubbens comeback fuldendt og Eriksen udødeliggjort i United.

  GGMU

 2. Thomas
  Jeg er fuldstændig enig i den udlægning, det kan ikke skrives bedre kun med denne overskrift måske..🙂

  “Fra klinisk død, til verdens største fodboldklub”
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  1. Martin

   Helt enig….Det er et eventyr af de helt store, håber virkeligt at dette eventyr får den lykkeligste slutning med det Mesterskab som United har savnet i over et årti….

   Så er det ren HC Andersen🥰

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Varane: Vi ved præcis, hvordan vi skal spille

Næste artikel

Erik ten Hag får roser for sin mandskabsbehandling

ANNONCE