ESPN: Glazers giver grønt lys

Nej, vi snakker, desværre, ikke om nye ejere. Men nu har Manchester Uniteds transferhold fået grønt lys fra Joel og Avram Glazer til gå efter Chelsea-spilleren Mason Mount ifølge ESPN.

Det er ingen hemmelighed, at Erik ten Hag er interesseret i midtbanespilleren Mason Mount, der spiller i Chelsea. Efter sit gennembrud i de sidste sæson så har denne sæson dog ikke været en god sæson for Mount, der er blevet reservespiller i den store trup.

Derfor søger han væk og det ser ud til, at det er Manchester United, der bliver hans nye hold. Erik ten Hag er en beundrer af midtbanespilleren og ifølge rygter i sidste uge så er United og Mount enige om en kontrakt. Der mangler dog enighed mellem klubberne.

Og ifølge ESPN har Joel og Avram Glazer nu givet grønt lys for at fuldføre købet af Mount. Og det er forventet, at Mount bliver Uniteds første indkøb, og at det nok bliver i denne uge.

Mason Mount er 24 år og udover 36 landskampe for England så har han spillet 198 kampe for Chelsea. 129 af kampene har været i Premier League. Denne sæson fik han kun tre mål og det er første hele sæson i hans seniorkarriere hvor han har scoret færre end otte mål.

Forrige artikel

FourFourTwo: Første sommerkøb tæt på

Næste artikel
Will Fish

Daily Mail: Kamp om United-talent

ANNONCE