Express: Fulham interesseret i Fred

En af de spillere i Manchester Uniteds trup, der deler vandene mest blandt fansene er Fred. Nu rygtes det, at gårsdagens modstandere er interesserede i at købe brasilianeren, der har været god i 2023.

For fem år siden købte Manchester United den 25 årige Fred fra den ukrainske klub Shakhtar Donetsk. Efter fem år i klubben rygtes han nu videre i karrieren.

Fred har ikke haft nogen nem tilværelse i United og har ikke helt levet op til forventningerne til spilleren, der kostede over 400 millioner kroner. Men i denne sæson har har han været god efter en dårlig start på sæsonen. Specielt sammenspillet med Casemiro har fungeret godt udover, at Fred også har været involveret i nogle mål.

Efter kampen i går blev Fred set i en længere samtale med Fulhams manager Marco Silva, der er interesseret i Fred. Ifølge det britiske medie The Express forsøgte Silva at overbevise Fred om at skifte til Fulham da United er på udkig efter en yngre midtbanespiller til Freds position. Derfor skal Silva have forsøgt at snakke med Fred, hvis kontrakt udløber i 2024.

Fred har spillet 212 kampe og scoret 14 mål i Manchester United.

Forrige artikel

Maguire: Vi vil fortsætte med at blive bedre

Næste artikel

Metro: Brentford sætter en pris på Raya

ANNONCE