Express: United betaler frikøbsklausul

David de Gea bliver spået af mange til at blive afløst i målet denne sommer. Flere målmænd har været sat i forbindelse med Manchester United denne sommer. Og nu siger det engelske medie The Express at United er klar til at betale frikøbsklausul for et af transferemnerne.

I et interview med the Times sagde manager Erik ten Hag, at han ikke kunne garantere, at David de Gea altid ville være hans første målmand, fordi man skal kunne spille bolden som målmand. Det tolker flere som et klart signal om, at ten Hag vil have en ny målmand til sommer.

En mulighed kan være FC Portos 23 årige Diogo Costa. Han har imponeret i Primeira Liga denne sæson og i modsætning til de Gea så er hans spil med fødderne en af hans styrker. Og nu melder The Express at United er villige til at reagere hurtigt fordi Chelsea også rygtes til at være på udkig efter en ny målmand.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Costa har desuden også en frikøbsklausul på 65 millioner £ hvilket svarer til omkring 560 millioner kroner. Costa kom på holdet i Porto i 2019 og har udviklet sig til at være en af de bedste målmænd på den internationale scene.

Costa debuterede for FC Portos førstehold i 2019 har spillet 108 kampe for holdet hvoraf de 83 har været i de to sidste sæsoner. Desuden har har han spillet 65 ungdomslandskampe og 12 A-landskampe for Portugal

2 kommentarer

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Romano: Forlænger snart

Næste artikel

Ny skade til Martial: Misser FA Cup-finalen

ANNONCE