Express: United interesseret i verdensmester

Ifølge Express så er Manchester United interesseret i Aston Villas argentinske målmand Emiliano Martinez. Den provokerende vil vinde trofæer på klubplan efter, at han i december blev verdensmester med Argentina.

Der er sat store spørgsmålstegn til Manchester Uniteds målmandslegende David de Gea efter nogle tvivlsomme præstationer denne sæson. Og nu er endnu en målmand sat i forbindelse med United. United har allerede været meldt interesseret i Mike Maignan, André Onana, Bart Verbruggen, David Raya og Sam Johnstone og nu er det så Emiliano Martinez.

I forbindelse med, at Argentina blev verdensmester udtalte den provokerende målmand at nu var trofæer på klubplan hans hovedmål. Det ser ud til at betyde andre steder end hans nuværende klub, Aston Villa.

Og ifølge det engelske med er United interesseret i den 30-årige målmand, som ifølge mediet kan købes for kun 24 millioner pund hvilket svarer til omkring 205 millioner kroner. Mediet er dog ikke sikker på om argentineren skal købes ind som konkurrent eller afløser til de Gea.

Emiliano Martinez, der bliver 31 år i september, har kun spillet 231 kampe i sin karriere udover sine 28 kampe for Argentina.

1 kommentar
  1. Det bliver et klart nej tak herfra…

    Find nu et stort keeper talent der kan afløse De Gea om Max 2 sæsoner…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Solskjær tror på Carrick som mulig United-manager i fremtiden

Næste artikel

Wolves-chef melder truppen klar

ANNONCE