Flere nomineringer til United

United har fået en nominering i hver kåring for præstationerne i Premier League i november. Det drejer sig om månedens mål, redning, spiller og træner.

Manchester United kan få ikke færre en fire kåringer for præstationerne i Premier League i november. Det blev til tre kampe, som alle blev vundet, i november for United med en målscore på 5-0.

André Onana er en af seks målmænd, der er nomineret til månedens redning. Det skete for en redning mod Luton Town. De andre nominerede er Guglielmo Vicario fra Tottenham Hotspur for en redning mod Chelsea, Alisson fra Liverpool med en redning mod Manchester City, Thomas Kaminski, Luton Town i en 2-1 sejr mod Crystal Palace, Nick Pope fra Newcastle for en redning mod Chelsea og Alphonse Areola fra West Ham United for en redning mod Burnley.

 

Alejandro Garnachos smukke mål mod Everton efter tre minutter er, selvfølgelig, blevet nomineret til månedens mål. Det er nok den store favorit blandt de otte muligheder da det også er et mål, som nok også bliver nomineret til årets mål. De andre nominerede er Mohammed Kudus, West Ham, der scorede mod Brentford, Cameron Archer, Sheffield United, der scorede mod Wolverhampton Wanderers, Pablo Sarabia, Wolves, der scorede mod Spurs, Oleksandr Zinchenko fra Arsenal, der scorede mod Burnley, Simon Adingra fra Brighton & Hove Albion, der scorede mod Sheffield United, Raheem Sterling, der scorede for Chelsea mod Newcastle United og Michael Olise fra Crystal Palace, der scorede mod Luton Town.

 

Harry Maguire er nomineret til månedens spiller for at være med til at holde målet rent i alle tre kampe i Premier League i november. De andre nominerede er Jeremy Doku, Manchester City, Anthony Gordon, Newcastle United, Thomas Kaminski, Luton Town, Raheem Sterling, Chelsea og Marcus Tavernier, Bournemouth.

 

Og til sidst er Erik ten Hag blevet nomineret til månedens manager. De tre andre nominerede er Rob Edwards fra Luton Town, Andoni Iraola fra Bournemouth og Eddie Howe fra Newcastle United.

Forrige artikel

Månedens spiller: Se hvilke tre spillere er nominerede

Næste artikel

Guardian: United kontakter målfarlig angriber

ANNONCE