Flere ungdomsspillere træner med

Efter, at det så ud til, at United var tæt på at få alle skadede spillere klare igen er skader begyndte til at dukke op igen. Det har været med til, at flere ungdomsspillere i denne uge har trænet med førsteholdet.

Mason Mount, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez og Anthony Martial. Det er spillerne på Uniteds skadesliste. Derfor har flere spillere fra Uniteds ungdomsakademi trænet med i denne uge, og der er en mulighed for, at en eller to af dem vil sidde på bænken på søndag på Kenilworth Road mod Luton Town.

I denne sæson har Kobbie Mainoo vundet sig en fast plads i startopstillingen og desuden har Willy Kambwala og Omari Forson været at se i aktion for Uniteds første hold. I denne uge har flere andre ungdomsspillere trænet med Uniteds første hold og der er endda en mulighed at en eller to får en bænkplads i weekenden.

Ethan Williams, Toby Collyer, Jacob Devaney, Harry Amass, Ethan Wheatley, Sonny Aljofree, Dermot Mee og Kie Plumley har trænet med stjernerne i United denne uge. Og med tanke på Uniteds skadesproblemer i backkæden lige nu bliver spekuleret på om hvorvidt Harry Amass og Toby Collyer vil få en bænkplads mod Luton. Det bliver set som næsten sikkert, at Kambwala og Forson som minimum er på bænken.

Forrige artikel

United.no: Se hvor Onana er bedst i Premier League

Næste artikel

VDS er kommet sig

ANNONCE