Første trofæ til ten Hags United

Manchester United vandt for lidt siden Carabao Cup-finalen med 2-0 mod det saudisk ejede Newcastle. Kampen blev afgjort med i første halvleg på kort tid lige inden halvleg.

I dag blev finalen i Carabao Cup spillet på Wembley af to trofæhungrende hold. Manchester United, der ikke har vundet en pokal i seks år, spillede mod Newcastle, der ikke har vundet en pokal siden 1955. Derved er en meget hård uge for United afsluttet så godt som den kunne, og manager Erik ten Hag har nu vundet sit første trofæ i klubben.

Kampen startede nervøst, mest fra United. Men efter omkring 15 minutter begyndte Manchester United at få overtaget og efter en lille periode med United-dominans blev kampen mere jævn og tæt. Lige efter den halve time fik Casemiro lagt United foran med et hovedstød efter et fremragende frispark fra Luke Shaw, som Marcus Rashford vandt. Kun seks minutter senere fik Marcus Rashford sendt bolden i mål efter et godt forarbejde af Wout Weghorst. Underligt nok så blev målet dog tilskrivet selvmål af Sven Botman, selvom bolden nok var gået i mål selv uden hans berøring.

I anden halvleg lagde United sig lidt tilbage og blev trykket endnu længere tilbage af et tændt Newcastle-hold. Men det blev aldrig helt farligt. Derimod burde United nok have scoret et mål eller to flere på nogle af de rigtig farlige kontrastød. Wout Weghorst og Bruno Fernandes burde begge have scoret mål.