Forhenværende anfører vil gerne se storsalg

En af Manchester Uniteds største anførere gennem tiderne, Roy Keane, mener, at United burde komme af med 10 spillere, mens tre spillere er på kanten til at være færdige klubben ifølge den iltre irer, der har høje krav til en Manchester United-spiller.

52 årige Roy Keane spillede i over 12 år for Manchester United hvor han fik 480 kampe og rigtig mange af dem var som anfører. Siden han sluttede sin karriere forsøgte han sig som manager, men det gik ikke så godt og nu er han ekspert på Sky Sports.

Den temperamentsfulde irer kommer tit med kontroversielle udtalelser om United. Mange af hans meninger baserer han sandsynligvis på sit høje krav til en United-spiller, som så igen nok stammer fra hans tid som United-spiller.

Og ligesom mange andre mener han ikke, at United har været imponerende i denne sæson. Og nu har han udtalt, at United burde komme af med hele 10 spillere, mens tre andre hænger i en tynd tråd.

De 10 spillere han vil af med er Victor Lindelöf, Raphaël Varane, Harry Maguire, Diogo Dalot, Christian Eriksen, Jonny Evans, Antony, Anthony Martial, Jadon Sancho og den lejede Sofyan Amrabat. Derudover mener Keane, at Luke Shaw, André Onana, Scott McTominay og Aaron Wan-Bissaka hænger i en tynd tråd.

Sandsynligvis forsvinder flere af disse spillere i de to næste transfervinduer, men det vil nok ske lidt mere tid før alle disse 14 spillere er væk. Og det vil nok også koste Manchester United mange penge hvis man skal af med to højre backs og fire midterforsvarere.

1 kommentar
  1. Typisk Keane, kompromisløs og hårdt slående som altid.

    Men han har jo en pointe, dog vil jeg gerne beholde Shaw og Mctominey og måske et par stykker mere af de nævnte spillere, vi skulle jo også gerne kunne stille et hold….

    Men det er viljen og modet til at spille for United han efterlyser her, han var jo ikke nogen gudbenådet fodboldspiller selv, men hans fighter egenskaber, stålvilje og leder evner bragte ham længere end talentet umiddelbart berettiget til…heldigvis og tak for det

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af Chelsea-kampen

Næste artikel

Ten Hag advarer om flere karantæner

ANNONCE