FourFourTwo: Første sommerkøb tæt på

Det store fodboldmagasin FourFourTwo melder, at sommerens første Manchester United-køb er allerede aftalt. Magasinet melder fra italienske medier, at Kim Min-Jae skal gennemgå et lægetjek og underskrive dokumenter denne uge, men købet bliver først officielt i juli.

Nu hvor sæsonen er slut for Manchester United er det spændende at se hvad der sker på transfermarkedet. Mange er enige om, at der skal ske ændringer i spillertruppen, men siden David Gill stoppede i 2013 har det ikke gået hurtigt med at købe spillere til klubben. Det ændrede sig lidt sidste sommer. Og nu ser det ud til at ske noget hurtigt denne sommer også.

Det er forventet at Mason Mount bliver Uniteds første køb, og at det bliver officielt denne uge. Men et andet køb er allerede aftalt ifølge FourFourTwo. Det engelske medie melder fra flere italienske medier, at United er enige med Napoli om en pris for Kim Min-Jae og at de personlige vilkår også er der enighed om.

Ifølge FourFourTwo kommer Min-Jae til England denne uge for at lave lægetjekket og at underskrive dokumenterne. Men selve købet bliver ikke officielt før 1. juli fordi da træder en frikøbsklausul i kraft for sydkoreaneren, der har været en sæson i Napoli hvor han blev valgt til årets forsvarer i Serie A. Prisen er 443 millioner kroner. Samtidig er klubberne enige om en pris på 26 millioner kroner for at at få transferen lavet inden tid.

Forrige artikel

Rashford på årets hold

Næste artikel

ESPN: Glazers giver grønt lys

ANNONCE