Fransk journalist: Bailly på vej væk

Det er ingen hemmelighed, at Eric Bailly ingen fremtid har i Manchester United. Og nu melder fransk journalist ivorianeren på væk.

Endnu er Manchester United ikke lykkedes med at sende Eric Bailly videre. Ifølge rygterne kom et bud på 15 millioner pund hvilket svarer til 131 millioner kroner fra Besiktas, som United accepterede, men desværre har den skadesplagede midterforsvarer, der var på udleje i franske Marseille i sidste sæson, afslået at tage til Tyrkiet.

Nu har den franske journalist Fabrice Hawkins meldt ud, at Fulham er interesseret i Bailly. Det er dog lidt uvist hvad Bailly kommer til at koste. Nogle medier skriver, at United og Bailly er i forhandlinger nu om, at løsrive spilleren, der kom fra Villarreal i 2016, fra kontrakten, mens andre medier skriver, at Fulham kan få ham for kun 2 millioner pund hvilket svarer til 17,5 millioner kroner.

Eric Bailly har spillet 113 kampe for United i syv år.

4 kommentarer
 1. Riv da nu bare hans kontrakt i stykker, og lad ham få gang i sin karriere igen, et andet sted. Vi sparer lønnen.

 2. OH enig, dog en smule ærgerligt at gå glip af 130 millioner i transfer sum og måske ende med at skulle kompensere Bailly for at rive hans kontrakt over….

  Og kun 113 kampe på 7 år, han har været en dyr herre for klubben desværre.

  GGMU

 3. TB du har helt ret, 100 mio luner altid, også 50, men mon ikke Bailly faktisk helst vil være transferfri:
  -så flere klubber har “råd” til ham, og en af dem også frister ham.
  -Den nye klub kan betale en bedre løn til ham, når han ikke skal købes fri

  Så jeg tænker faktisk der sagtens kan laves en aftale om, gensidig opsigelse. Ville jo være træls for Bailly at skule have et beløb hængende over hovedet og ende med at skulle blive i klubben..

 4. OH

  Tja men at skulle af med penge for at slippe af med Bailly er bare ærgerligt…

  Og så kan han oven i hatten score et sign on fee hos sin nye klub…

  Men det er typisk United, man taber altid store summer på de spillere der skal ud af vagten…sjældent der tjenes penge, jo vi fik lidt håndører for Elanga fordi han var akademi spiller , og det er stort set kun på disse spillere der tjenes lidt, sidste gang vi tjene store penge var vel salget af Ronaldo til Real Madrid…

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

OPTAKT: Ingen Maguire?

Næste artikel

Startopstillingen: Ingen ændringer

ANNONCE