Garnacho skal ikke til OL

Den argentinske trup til OL er udtaget. En spiller mange United-fans frygtede ville blive udtaget var Alejandro Garnacho. Men træneren har dog givet fløjspilleren fri og det vil nok glæde mange United-fans.

Argentina har udtaget sin trup til fodboldturneringen til OL. Det er en ret stærk strup, som også er blandt favoritterne til at vinder turneringen.

Manchester Uniteds unge fløjspiller, Alejandro Garnacho, der startede i sidste sæsons sidste 36 kampe, er ikke udtaget. Det vil nok glæde mange United-fans. Garnacho fik i sidste sæson et ordentligt gennembrud og er nu blevet en fast del af A-landsholdstruppen. Det er også derfor, at Garnacho har fået fri til OL.

I øjeblikket spiller Garnacho dog Copa America med Argentina. Argentina vandt gruppen, der også bestod af Canada, Chile og Peru. I nat skal Garnacho og hans holdkammerater spille mod Ecuador i kvartfinalen og vinderen skal spille mod vinderen af overraskelsen fra Venezuela og Canada.

Garnacho har dog kun spillet i den ene gruppekamp, den sidste mod Peru, hvor han startede, men blev skiftet ud efter 66 minutter. Argentina vandt kampen 2-0 og var foran 1-0 da Garnacho blev udskiftet.

Garnacho har spillet 89 kampe for Manchester United og seks landskampe for Argentina.

Forrige artikel

Podcast: Sæsonafslutning 23/24

Næste artikel

10 nye spillere tilføjet akademiet

ANNONCE