Giggs modtager alvorlige beskyldninger under igangværende retssag

Kate Greville beskylder blandt andet den tidligere United-fløj for at have smidt hende nøgen ud fra et hotelværelse.

I denne uge er der taget hul på retssagen imod Ryan Giggs, og det er nogle alvorlige anklager, waliseren har lyttet til fra sin tidligere samlever Kate Greville under de foreløbige retsmøder.

BBC dækker retssagen, og ifølge det britiske medie sagde Kate Greville i går, onsdag, at hun havde været “en slave for alle hans ønsker og krav”. Undervejs i et krydsforhør gav kvinden udtryk for, at hun skulle gøre, som Ryan Giggs sagde, ellers ville der være konsekvenser.

Under coronanedlukningen havde det ifølge anklageren været meget slemt, og Greville beskriver det som et ‘helvede’, hvor hun flere gange oplevede panikanfald på grund af waliserens både fysiske og psykiske terror.

– Jeg følte, jeg mistede forstanden. Jeg fik panikanfald, det var en forfærdelig tid, siger hun ifølge BBC.

Ved tirsdagens retsmøde sagde Kate Greville, at Ryan Giggs på et tidspunkt havde smidt hende nøgen ud på en hotelgang efter først at hevet al tøj af hende. Angiveligt på grund af jalousi.

Ryan Giggs står anklaget for vold af både fysisk og psykisk karakter mod Kate Greville og et overfald mod dennes yngre søster Emma. Den tidligere United-spiller nægter sig fortsat skyldig i alle anklager.

Retssagen forventes at løbe indtil slutningen af august.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Transferekspert bekræfter: PSG har været i kontakt med Rashford

Næste artikel

Manchester United lancerer ny 3. trøje

ANNONCE