Mason Greenwood

Klubben udtaler sig om Greenwood

Det er endnu uvist, hvad de frafaldne anklager vil betyde for Mason Greenwoods fremtid i Manchester United.

Manchester United er kommet med en udtalelse om Mason Greenwood, efter alle sagerne mod ham er blevet droppet.

Klubben skriver på dens hjemmeside, at den har noteret, at anklagerne er blevet droppet, og Manchester United nu vil gøre deres egne undersøgelser, før klubben bestemmer sig for, hvad der skal ske.

De røde djævle oplyser, at Greenwood ikke vil træne med i klubben, mens klubbens interne undersøgelse er i gang.

Klubben vil ikke udtale sig yderligere, før undersøgelserne er lavet.

8 kommentarer
 1. Fornuftigt udtalelse til at starte ud med, klubben er selvfølgelig nødt til at vide hvad der er op og ned inden de forhåbentlig kan byde Greenwood velkommen hjem igen…Sund fornuft.

  GGMU

 2. Det er desværre stadig en del materiale der viser hans voldlige adfærd. Så kan det godt være at alle anklager droppet, men det kommer til at forfølge ham, hvis han forbliver prof. fodboldspiller og tabloidpressen er ikke ligefrem skånsom. Det er naivt at tro, at han er tilbage næste sæson på toppen. Jeg tror hans karriere er færdig. Det er blot min fornemmelse.

  1. Vi har tidligere tilbedt en spiller som også har været/er beskyldt for en lignende hændelse omkring voldtægt (hvilket må betegnes som værre en ‘voldelig adfærd’) – måske endda med en endnu mere klar bevisbyrde en den der er mod Mason.

   Navnet: Cristiano Ronaldo.

   Så, selvfølgelig skal Mason have en ny chance ny hvor sagen er frafaldet og han ikke er dømt.

 3. Som skrevet andetsteds – han er uskyldig jf retssystemet. Men familieklub værdier og de lydfiler osv der har været ude det er desværre uforenligt… Uanset hvor han kommer hen vil han få det hårdt… Der er vel heller ingen af os der vil have Giggs tilbage efter de ting der har været ude om ham?

  1. Men hvorfor har united-fans ikke ytret lignende holdning overfor Cristiano Ronaldo? Måske min hukommelse spiller mig et puds eller måske er det fordi han ikke var united-spiller da han være i vælten.
   Udover den måde CR forlod klubben på, så har han været forgudet på trods af tidligere anklager om voldtægt.

   Med det in mente, så synes jeg Mason er berettiget til en ny chance/start i klubben.
   Apropos familieklub – var det ens egen bror/familiemedlem, så ville man nok også tag vedkommende in og hjælpe/skærme vedkommende, hvis en sigtelse var frafaldet og dermed ikke døm skyldig.

 4. Den er svær, men hvis han skal fortsætte i klubben, skal jeg se en spiller som angrer det han har gjort, og gerne fremadrettet går forrest på banen og udenfor banen.. Alle fortjener en chance til. Det har utallige før ham fået, men det bliver hårdt arbejde fra ham og klubben

 5. Det er virkelig en situation der deler vandene i øst og vest, men efter min personlige mening, så skal han tilbage til United og tilbage på førsteholdet, og grunden er blandt andet udtalelsen fra ETH da han kom til klubben, om at hvis ikke han bliver dømt for nået, så er han selvfølgelig Unitedspiller. Også har bevisbyrden været usandsynlig latterlig lav, hvis sagen bliver droppet fordi et nøglevidne trækker sig, så har der rent faktisk kun nærmest været påstand mod påstand, og din situation, skal tvivlen altid komme den sigtede tilgode..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Vild udvikling: Alle anklager mod Greenwood er frafaldet

Næste artikel

Podcast: Reaktion på Greenwood + hvordan står United rustet efter januar

ANNONCE