The Guardian: Ernesto Valverde overvejes som midlertidig løsning

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

The Guardian: Ernesto Valverde overvejes som midlertidig løsning

23 november, 2021 - 18:50
Manchester United-ledelsen overvejer at ansætte den tidligere Barcelona-manager, Ernesto Valverde, hvis ikke man kan få Pochettino eller Brendan Rodgers med det samme.

Ole Gunnar Solskjær og Ernesto Valverde ©Imago

Rygterne er mange i disse dage efter Ole Gunnar Solskjærs afskedigelse.

Ernesto Valverde er seneste skud på stammen af mulige kandidater til jobbet.

Dog kun på midlertidig basis.

The Guardian skriver, at United-ledelsen har talt med Valverde om muligheden for at blive Uniteds midlertidige løsning indtil slutningen af denne sæson.

Det er stemmer overens med Manchester United-ledelsens erklærede plan, om at man først vil ansætte en midlertidig træner - for senere at finde den permanente løsning i slutningen af denne sæson.

The Guardian oplyser, at Valverde er en af fem mulige kandidater til den midlertidige trænerpost. Tidligere er Laurent Blanc og Steve Bruce også blevet nævnt som mulige kandidater. 

Manchester United-ledelsen er dog klar til at afvige fra planen, såfremt det skulle lykkes at få Mauricio Pochettino fravristet fra Paris Saint-Germain allerede nu.

Samtidig skriver The Guardian, at også Brendan Rodgers er i betragtning til den permanente stilling. 

Fabrizio Romano, der også er medforfatter på The Guardian-artiklen, skriver i et Tweet, at Ernesto Valverde kun bliver aktuel, såfremt eksempelvis Pochettino eller Rodgers ikke skulle få lov til at forlade deres respektive klubbe nu.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her