Here We Go: Midterforsvarer til tyrkisk fodbold

Eric Bailly er en spiller, som United har forsøgt at komme af med hele sommeren. Men den skadesplagede ivorianer har været ret svær at komme af med, men nu skriver Fabrizio Romano sine tre velkendte ord til en afgang.

I 2016 købte United ivorianeren Eric Bailly i den spanske klub Villarreal. En god start gav forhåbninger om en kommende verdensklassespiller. Men nu, syv år senere, kan vi konstatere, at det blev ved forhåbningerne. Meget af hans tid i United har været ødelagt af skader.

Hele sommeren har United forsøgt at komme af med midterforsvareren, der var udlejet til Olympique Marseille i sidste sæson, men uden det store held. Nu tyder det dog på, at ivorianeren snart er fortid i klubben.

Det er Fabrizio Romano, der har givet sit “here we go” på, at Bailly tager til tyrkisk fodbold, nærmere bestemt til Besiktas. Når Romano skriver disse tre ord er det et klart signal om, at det sker.

Eric Bailly har spillet i United i syv år, men nåede kun 113 kampe for klubben. Og kun i hans første sæson, hvor han fik 25 kampe, spillede han mere end 13 kampe i Premier League. Den kompromisløse spiller har været meget hårdt ramt af skader, som har gjort, at det potentiale han havde da United købte ham aldrig blev indfriet.

Forrige artikel

Onana kan mangle i syv kampe for Manchester United

Næste artikel

Antony hjemsendes fra Brasiliens landsholdslejr: Efterforskes for vold mod sin ekskæreste

ANNONCE