Here We Go: United og Chelsea enige

Fabrizio Romano, og flere medier, melder nu, at Manchester United og Chelsea er enige om en pris vedrørende Mason Mount, som United har jagtet i nogle måneder.

Den italienske transferguru Fabrizio Romano er kendt for sit “here we go” når han skriver om spillerkøb kun mangler at være officielt. Og i dag gav han sit “here we go” til Manchester Uniteds køb af Mason Mount fra Chelsea.

For et par uger siden blev United og Mount enige om de personlige forhold i kontrakten. Siden har United forsøgt at presse Chelsea ned i pris. Og i dag melder flere medier udover Romano, at United og Chelsea er enige om en pris.

Mount hvis kontrakt har udløb sommeren 2024 kommer til at koste 55 millioner pund (hvilket svarer til omkring 475 millioner kroner) + fem millioner pund (omkring 43 millioner kroner) hvis forskellige parametre bliver opnået. I alt bliver det så forhåbentlig 60 millioner pund (omkring 518 millioner kroner) for den 24-årige englænder.

Mount har i Chelsea og for England primært spillet offensiv midtbane, men har også ofte spillet på den centrale midtbane, som sandsynligvis bliver hans plads i United hvor det bliver forventet, at han tager Eriksens plads. Mount er dog også meget fleksibel og har spillet alle positioner offensivt.

Mount har spillet 198 ligakampe i sin karriere (129 for Chelsea) og har scoret 50 ligamål (27 for Chelsea). Sammenlagt har han spillet 281 kampe og scoret 58 mål. Desuden har Mount scoret fem mål i 36 landskampe for England.

4 kommentarer
 1. Hvis snakken om at klubben kun har budget omkring 100 mio pund/euro, til dette års forstærkninger, så virker det jo lidt håbløst, at bruge de 60 af dem på Mount og de 40 på Onana 🤔. Synes ikke ligefrem klubben har mulige spiller-salg til at skaffe 100 mio mere, til den angriber vi mangler 🙄 Men ja ja, må jo gå ud fra, der er styr på matematikken i klubben 🤔

 2. Stærk tilføjelse til offensiven, men jo ikke den 9er vi allermest har brug for, læser flere steder at det er Eriksens position Mount skal overtage eller ihvertfald spille, så fint nok med stærke alternativer til den centrale midtbane.

  Men syntes godt nok ikke man høre meget om den udrensning i spillertruppen der er nødvendig, jovist 11 – 12 spillere er nævnt men intet konkret endnu åbenbart.

  Hvad sker der med salget af klubben…

  Det virker rodet…..

  GGMU

 3. TB
  Ja, og DDG skrev, ifølge rygter, under, men så ville klubben ikke alligevel.. Rod og manglende konsekvens og ansvarstagen…

 4. OH

  Og igen halter vi efter vores rivaler….City, Liverpool og Arsenal har allerede annonceret deres første store indkøb, ja selv Tottenhan og Chelsea er foran os…

  At DDG får så nedværdigende en afslutning på sine 12 sæsoner er bare pinligt og uværdig….man krummer tæer.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

20 års-statistik: Flest kampe

Næste artikel

Ungt talent skifter til sin hjembys klub

ANNONCE