Højlund: Jeg var lidt nervøs

Gårsdagens matchwinner, danske Rasmus Højlund, indrømmer, at han var lidt nervøs efter, at han blev skiftet ud i gårsdagens 2-1-sejr i Premier League mod oprykkerne fra Luton Town.

Manchester United vandt i går en vigtig sejr på 2-1 på Kenilworth Road hvor Luton Town var værter. Danske Rasmus Højlund blev historisk da han allerede efter 37 sekunder scorede til 1-0 til United. Han blev dermed den yngste spiller i Premier Leagues historie til at score i seks kampe i træk og det var samtidig også det hurtigste udebanemål scoret i Premier Leagues historie. Efter seks minutter scorede Højlund så med brystkassen til 2-0 og på dette tidspunkt så det ud til, at United ville vinde en stor sejr.

Men sådan blev det som bekendt ikke og istedet blev det en meget nervøs affære. Matchvinderen udtalte selv efter kampen, at han var glad for at kunne hjælpe holdet.

– Tre point er det vigtigste. Jeg er der for at hjælpe holdet, så jeg er glad. Vi slapper lidt af. Vi ved med denne atmosfære og også holdet, de er i en god formperiode. Vi gjorde det svært for os selv i dag.

I slutningen af kampen blev Rasmus Højlund udskiftet da United skulle lukke lidt af og sørge for at sejren skulle holde hjem. Og den hårdt arbejdende angriber indrømmer, at han var nervøs.

– Jeg gnubbede mine hænder mange gange, fordi jeg var ret nervøs. Jeg er taknemlig for sejren, selvom den var lidt heldig. Jeg havde en chance selv, som jeg skulle have scoret på. Selvfølgelig skal vi score på de chancer. Men jeg er sikker på, at vi næste uge vil komme stærkt igen og vise Old Trafford, hvad vi er lavet af.

Rasmus Højlund har nu gang i sin bedste sæson i sin karriere. Og på trods af, at servicen ikke altid har været god så har han trods alt scoret 13 mål i 30 kampe for United.

Forrige artikel

Ten Hag: Vi må tage vores chancer

Næste artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af udebanekampen mod Luton Town

ANNONCE