Holdet bag OT.dk: Casper Heiselberg

Læsetid
3 minutes
Læst indtil videre

Holdet bag OT.dk: Casper Heiselberg

26 april, 2020 - 18:39
OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det har vi tænkt os at markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Casper Heiselberg
Alder: 34 år
Bosat: På Vesterbro i København
Beskæftigelse: Netop stoppet som digital chef i F.C. København og er nu på udkig efter nye udfordringer.

Twitter: @Heiselberg
Instagram: @heiselgram
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/casperheiselberg/

Hvor længe har du skrevet for OT.dk?
Siden foråret 2003, hvor jeg programmerede et simpelt CMS og dermed kunne skrive de første par nyheder. Jeg husker fortsat de første par nyheder, jeg skrev og publicerede.

Hvad er din rolle hos OT.dk?
Jeg startede hjemmesiden i 2003 og ejer den fortsat. Jeg har trukket mig lidt mere tilbage nu fra det redaktionelle, men står fortsat for det tekniske og administrative, og deltager så meget jeg kan.

Hvorfor skriver du for OT.dk?
Jeg lavede hjemmesiden i 2003, fordi den ikke fandtes, og jeg manglede et fristed at skrive om Manchester United og samtidig lære at programmere. Jeg har nu haft hjemmesiden i mere end halvdelen af mit liv, så det er svært at give slip på.

Bedste oplevelse med OT.dk
Jeg har haft virkelig mange oplevelser alt fra fanarrangementer til ture til Manchester med skribenterne. Jeg har mødt mange interessante personer omkring United, fået et kæmpe netværk og haft nogle ekstraordinære oplevelser. En af dem jeg er mest stolt over er fanarrangementet i 2008 – til CL-finalen mod Chelsea - foran Den Glade Gris, hvor vi var over 2.000 fans samlet. De scener var for vilde.

Og så gjorde det mig for øvrigt virkelig stolt, at vi for halvandet år siden kunne udgive en bog på hele 132 sider om hjemmesidens historie og betydning for United-fans i Danmark gennem 15 år.

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
Det var ikke en konkret oplevelse der gjorde det, men Eric Cantona gjorde udslaget, og Ole Gunnar Solskjær bakkede ham op som elskværdig angrebspartner. Men Cantonas mål i FA Cup-finalen mod Liverpool i 1996 er nok det første, jeg for alvor husker.

Hvad er din bedste oplevelse med United?
Det var nok også i 2008. Udover CL-finalen, så var det også 50-året for München-ulykken. Jeg var ovre til kampen mod City og hele den uge var ekstraordinær trods resultatet.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Den jeg har mærket mest på mit helbred var Agueros mål, der gav City mesterskabet i 2012. Det med, at man i nogle få øjeblikke var så tæt på mesterskabet. Jeg husker, hvordan det var som at have moralske tømmermænd flere uger efter. Det var forfærdeligt.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Eric Cantona. Han var årsagen til min store fascination af Manchester United og har fortsat en stor betydning for mig. Han er en inspiration, og jeg ville ønske at kunne være som ham.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Det må nok være Juan Mata. Nede på jorden, fornuftig og virker egentlig bare til at være et virkelig godt menneske.

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Jeg har i snart 15 år dyrket United på Den Glade Gris og opbygget det derinde, men i de sidste par år har jeg trukket mig tilbage og følger mere med over telefonen eller fjernsynet. Jeg har nok fået et mere “fornuftigt” forhold til det med at se fodbold i forhold til for 10 år siden, hvor det at se United kom før alt andet.

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?
På OldTrafford.dk og ikke mindst gennem den passion blandt både læsere og skribenter. Jeg må ofte knibe mig i armen over, at den gejst fortsat lever her 17 år efter, at jeg lavede hjemmesiden. Det er ikke længere kampene, der driver mig, men mere alt det rundt om.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.