Hvilke numre har hver spiller?

Manchester United har nu annonceret hvilket nummer spillerne har fået i denne sæson. Blandt dem, der endnu ikke har fået et nummer er Rasmus Højlund, Eric Bailly og Mason Greenwood.

Manchester United har annonceret hvilket nummer hver spiller i United skal have. De får alle det samme nummer som i sidste sæson hvilket betyder, at Alejandro Garnacho får nummer 49. De to nye spillere, Mason Mount og André Onana, får henholdsvis nummer 7 og nummer 24.

Klubben lægger dog vægt på, at der kan ske ændringer når transfervinduet lukker. Der tænker de specielt på Garnacho, der får et nummer, der er ledigt. De advarer fansene om, at der kan komme ændringer i numrene og, at de derfor skal tænke lidt på det når de køber en trøje til den kommende sæson.

Nogle lavere numre er ledigt. Blandt dem nummer tre, som Eric Bailly har haft de sidste år, og nummer 4, som har tilhørt Phil Jones, der ikke fik fornyet sin kontrakt. Det er måske ikke så overraskende, at Bailly ikke har fået nummer da han ikke er ønsket af ten Hag. Dog får Garnacho nok ikke et af dem. Også er værdt at bemærke at hverken Alvaro Fernandez, Dan Gore eller Omari Forson, der været meget at se til i pre-season har fået et nummer.

Garnacho kan dog muligvis få nummer 11 da det ifølge United stadig er ledigt. Det kan muligvis være et tegn på, at Greenwood ikke kommer tilbage. Også er nummer 15 ledigt.

Den nuværende liste er nu denne:

2. Victor Lindeløf

5. Harry Maguire

6. Lisandro Martinez

7. Mason Mount

8. Bruno Fernandes (kaptajn)

9. Anthony Martial

10. Marcus Rashford

12. Tyrell Malacia

14. Christian Eriksen

16. Amad Diallo

17. Fred

18. Casemiro

19. Raphael Varane

20. Diogo Dalot

21. Antony

22. Tom Heaton

23. Luke Shaw

24. André Onana

25. Jadon Sancho

26. Dean Henderson

28. Facundo Pellistri

29. Aaron Wan-Bissaka

33. Brandon Williams

34. Donny van de Beek

37. Kobbie Mainoo

39. Scott McTominay

49. Alejandro Garnacho

2 kommentarer
  1. Onana nr 24…?

    Hvorfor pokker nævnes nr 1 ikke i artiklen…

    Det er en skam med Greenwood, forstår ikke hvorfor han ikke kan spille for United, men måske eksistere begrebet uskyldig indtil modsatte er bevist ikke i klubben…trist.

    GGMU

  2. Nr. 11 burde ikke være ledig tilhører Greenwood kan stadig blive gud,
    håber de bliver klogere i vores klub. lause

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Mail: United fokuserer på marokkaner

Næste artikel

Endnu en målmand solgt

ANNONCE