Interesse for utilfreds spiller

Der var store forventninger da Donny van de Bekk skiftede fra AFC Ajax til Manchester United i 2020. Men desværre har det aldrig fungeret for hollænderen, der har siddet udenfor med en skade siden januar. Nu melder 90min og andre engelske medier, at flere klubber er interesserede i at købe ham.

Efter 41 mål og 34 assists fra den centrale midtbane for Ajax var forhåbninger store til Donny van de Beek da han kom til Manchester United i sommeren 2020.

Men nu tre år senere kan man nok ikke benægte, at han har været en skuffelse. Den blonde hollænder, der i flere år var en stor succes hos Ajax-holdet, der nåede semifinalen i Champions League i 2018/19, har aldrig haft en fast plads hos United og efter tre år står han kun noteret for 60 kampe for United.

Sæsonen 2021/2022 var han udlejet til Everton i anden halvdel, men også der havde han det svært. Skader ødelagde meget af udlejningen, men det har ikke været årsagen til, at han aldrig har slået til i United.

Nu melder 90min og andre engelske medier, at van de Beek er utilfreds i United og ønsker at slippe væk. Og ifølge 90min er der flere klubber, der viser interesse for den 26 årige spiller, der har spillet 19 landskampe for Holland.

AS Roma, Internazionale og AC Milan er interesserede i van de Beek som trupspiller, mens Crystal Palace og Nottingham Forest er to Premier League-klubber, der har vist interesse i van de Beek ifølge 90min.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Old Trafford får flere ståpladser

Næste artikel
Manchester United og Arsenal spiller på MetLife Stadium I New Jersey

Optakt: Første sommerkamp

ANNONCE