Karakterbogen: Dansk målhelt, Defensiv nedtur

Karaktererne fra aftenens blamage, 2-3 nederlaget hjemme mod Galatasaray, er nedenunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

André Onana – 1
I aften er det vores nye målmand, der er skylden i nederlaget. Først giver han Galatasaray en kæmpechance ved en dårlig indgriben. Derefter afleverer han lige til en medspiller, der får straffe samtidig som United får Casemiro smidt ud.

Diogo Dalot – 5
Elendig første halvleg han nærmest giver Wilfried Zaha et udlignende mål. Kikser fuldstændig på flere afleveringer og laver også en unødvendig tackling, der giver gult kort op ved midterlinjen.

Raphaël Varane – 6
Spiller egentlig en fin kamp, men Icardi må ikke få lov til at stå så fri som han gjorde ved sejrsmålet.

Victor Lindelöf – 6
Det samme som Varane.

Sofyan Amrabat (ud 89) – 3
Meget svingende præstation, men laver mange dumme afleveringer midt i 2. halvleg. Blandt andet en, der giver Galatasaray sejren.

Casemiro – 7
Spiller en god kamp, men var lidt unødvendigt at lave straffe selvom det er Onana, der ejer fejlen.

Mason Mount (ud 85) – 5
Startede fint, men faldt hurtigt ud af kampen.

Hannibal Mejbri (ud 45) – 5
Fantastiskt energi og løbevillighed, men mangler noget på det tekniske område. Lidt uheldig at blive udskiftet allerede i pausen, men tanken var nok at få mere kontrol over kampen.

Bruno Fernandes – 5
Var god i første halvdel af 2. halvleg hvor han var med til at skabe meget offensivt, men udover det er han igen, igen gemt for meget væk når han spiller til højre.

Marcus Rashford (ud 69) – 8
En af Uniteds bedste, der legede med Galatasarays højre back. Burde have scoret et mål, men valgte i stedet at aflevere til Bruno Fernandes.

Rasmus Højlund – 9 (MOM)
Klart Uniteds bedste. Scorer to flotte mål og får et endnu flottere mål annulleret af VAR. Viser stort potentiale selvom han endnu ikke har scoret i Premier League.

Christian Eriksen (ind 45) – 7
Leverer en god præstation i 2. halvleg og smider om sig med fremragende afleveringer. Desværre er United ikke kyniske nok til at udnytte dem.

Alejandro Garnacho (ind 69) – UB
Antony (ind 85) – UB
Anthony Martial (ind 89) – UB

Erik ten Hag – 8
Jeg har ikke været bange for at kritisere ten Hag i denne sæson for han har lavet mange fejl. Men i aften synes jeg ikke, at der er så meget han kan gøre. Der skal bare meget, meget hurtigt findes en løsning på de mange brølere i defensiven.

4 kommentarer
 1. Nu kan jeg simpelthen ikke holde mig fra at kommentere herinde længere…
  Casemiro spillede en hjernedød dårlig kamp – hvilket han har gjort hele sæsonen. Han kan ikke gøre så meget ved det røde kort, men han pisser boldene væk i første halvleg. At sige han spiller en god kamp kan simpelthen ikke være rigtigt.

  Med det sagt, så brækker jeg mig efterhånden over ETG selections. Amrabat havde så store problemer i weekenden, at det helt naturlige ville have været at smide Lindelof på højre back, dalot venstre og så ind med Evans/Maguire. Men han er så stædig, at man som fan ikke kan undgå at give ham skylden for nogle af disse nederlag. Ak ja, spillerne skal præstere, men han skal fandme da som manager have en smule selvindsigt, og er kende når hans valg ikke fungere….

  For satan hvor er jeg dog træt af at se på den nuværende situation

 2. 8 til Rashford …?? Har vi set den samme kamp…?

  Han laver én fremragende detalje ved indlægget til Højlund ellers er han langt fra sit topniveau fra sidste sæson, svag fysisk og elendige valg især ved misseren alene med keeperen….mangler selvtillid og sult.

  Casemiro spillede heller ikke godt, uheldig ved straffet og det røde kort som var Onanas fejl.

  Amrabat kan tilgives i min optik han spiller på en position der ikke passer ham, det er tydeligt og derfor hænger han ved det tredje mål desværre, det er en nødløsning, nen vil give David helt ret i at Dalot skulle tage venstre back og Lindeløf ud på højreback og så Maguire ind i centerforsvaret, men ETH er dumstædig fordi han ser en fordel i at Amrabat kan rykke ind centralt når vi har bolden, det er en fejl og gør forsvaret endnu usikkert.

  ETH skal bænke Onana nu og give ham en pause, både for hans egen men også holdets skyld, samt alle os andre.

  Enig i MOM til Højlund, han bliver guld værd.

 3. Jeg vil da gerne vide hvilken kamp der er blevet set her, som de andre også skriver, vores defensiv sejler da fuldstændig rundt i dag, og Casemiro ligner godt ikke den samme som i sidste sæson, han er dalet meget i niveau, og de eneste 2 jeg har set spille en god kamp i dag er Mount og Højlund, resten af offensiven var nogenlunde og defensiven sejler Big time i dag!

 4. Enormt ærgeligt nederlag, især når det nu engang mest handlede om personlige fejl, i graverende grad ja, men spillet var jo udemærket, presset og chanceskabende var vi bestemt, men sløseri fra ex Rashford, Onana og Dalot, gjorde det svært for andre, og dem selv, at shine.
  Synes ideen med Amrabat er rigtig god, og det er vel egentlig bare en kopi af City og Liverpools tankegang, og det kan sagtens komme til at fungere, især hvis vi stopper med at “pisse-sjuske” boldene væk og få de der kontraer imod os, som vi er så svage til at forsvare os imod.
  Hverken Dalot eller Lindelöf ville kunne spille den form for vb-midt position, men spørgsmålet er jo så, om Amrabat har kvaliteterne til det.
  Måske der de næste kampe er brug for noget mere rutine nede bagved, ex Evans og Varane konstellation, som ikke er hurtige, men som kan få sat en prop i “vi-sejler-op-af-åen” mentaliteten nede bagved.
  Det er måske også snart tid til, at give Casemiro den pause, selvom jeg egentlig tror Casemiro er en spiller der skal spilles i form, og som sagtens kan spille alle kampe, men så få sat Mctominay i spil, og noget fanden-i-voldskhed. Vi har ikke så meget brug for det polerede spil lige nu, men fight, og grimme sejre, hvis det er nødvendigt.
  Masser af muligheder og ideer, men det er jo nu engang ikke os, som overværer den daglige træning, og ved hvad der fungerer der, og hvem som shiner.

  p.s. Ville aldrig nogensinde sætte Maguire i spil, i den situation vi er i nu. Med hans baggrund for kiksere, og måden folk er efter ham på, ville det blot bringe endnu mere usikkerhed, allerede inden kampen er startet.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Godt spil, men katastrofalt resultat

Næste artikel

Eriksen: Der var meget stille i omklædningsrummet

ANNONCE