Karakterbogen: Få lyspunkter i svag kamp mod bundhold

Endnu engang skuffede Manchester United i Premier League, da det kun blev til 1-1 hjemme på Old Trafford mod Burnley, der ligger næstsidst. Det var en chancerig og rodet forestilling. Burnley havde fortjent et point og det ses igen i karaktererne.

Foto: Michael Regan/Getty Images

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

André Onana – 7

Laver et et klodset straffe i slutningen, men synes ikke det var hans fejl i en kamp hvor Onana laver flere gode redninger.

Aaron Wan-Bissaka – 3

Dårlig kamp af Wan-Bissaka igen. Han er inde i sin dårligste periode i denne sæson og bliver alt for ubeslutsom i for mange situationer i dag og det var også med til at skabe mange chancer til udeholdet.

Harry Maguire – 9 (MOM)

Endnu engang, har jeg lyst til at sige, er Maguire Uniteds bedste. Kom i vejen for nærmest alt, som Burnley smed ind. Lavede heller ikke nogle besynderlige fejl med bolden i dag. Klart Uniteds bedste i dag.

Casemiro – 3

Casemiro ser mere og mere ud som en færdig mand i de stærkeste ligaer. Det piner mig enormt da jeg var ekstremt lykkelig da han kom til klubben. Men i dag blev han tit overspillet og overløbet og giver ikke holdet meget udover nogle fejl. Og i dag lavede han en dum fejl i slutningen, som endte med straffe til Burnley.

Diogo Dalot – 4

Det kunne godt se ud til, at Dalot har brug for en pause. For efter nogle fremragende måneder er hans niveau faldet betragteligt den sidste måned. Der kommer ikke meget offensivt fra hans side i dag og derudover får han ikke stoppet gæsterne særligt ofte.

Kobbie Mainoo (ud 64) – 6

Teenagesensationen har den sidste stykke tid set lidt slidt ud og det samme var i dag. Lavede nogle mærkelige boldtab, som han normalt ikke laver. Udskiftningen var derfor fortjent.

Christian Eriksen (ud 80) – 6

Startede kampen meget godt og var involveret i meget i første halvleg. I den anden halvleg blev hans manglende fart mere synlig og han faldt noget i niveau, men alligevel var det ham med fleste chanceskabende afleveringer.

Antony – 6

Målscoreren var involveret i meget, men laver rigtig mange fejl. Målet var en gave fra Burnley, men det ændrer dog ikke på, at det ikke var mere end en middelmådig indsats i dag. Det var dog flot scoret da han i skudøjeblikket også bliver fældet.

Bruno Fernandes – 6

United startede godt den første halve time og der var Bruno sammen med Eriksen den, der skabte alle mulighederne, men han faldt alvorligt i niveau og til slut lavede han et par fejl hvor det var tydeligt, at han var træt. Og det var ikke mærkeligt da anføreren igen løb rigtig meget og arbejdet kanonhårdt hele kampen.

Alejandro Garnacho – 7

Uniteds bedste offensive spiller, der skabte rigtig meget. Havde to situationer hvor han ville have straffe og hvor han godt kunne have fået straffe i den ene situation. Desværre kom der ikke så forfærdeligt meget ud af hans hårde arbejde, men i flere tilfælde var det ikke hans skyld.

Rasmus Højlund  (ud 64) – 5

Den danske forward havde ikke nogen god dag på kontoret og blev taget ud efter lidt over en time. Havde svært ved at holde i bolden og fik ikke udnyttet de muligheder, der blev skabt til ham.

Indskiftere

Scott McTominay (ind 64, ud 90) – 5

Kom ikke meget fra hans fødder i en rodet periode af kampen. Blev desværre skiftet ud i overtiden med en skade i knæet hvor nogle spillere ønskede straffe.

Amad Diallo (ind 64) – 5

Svær kamp at komme ind i og han arbejdede hårdt, men der blev løbet mere end der bliver spillet for ham i dag.

Sofyan Amrabat (ind 80) – UB

Mason Mount (ind 90) – UB

4 kommentarer
 1. Hmm Nattestad….

  Igen må jeg erklærer mig en smule uenig…

  Selvfølgelig er det Onanas fejl når han smækker hænderne lige i fjæset på en modstander….at det er Casemiro der først kvajer sig er evident, men undskylder ikke Onana, som er tilbage hvor han startede med håbløse bolde frem i banen, 2-3 stærke redninger dog.

  Igen bare en kamp hvor taktikken dumper og som sædvanlig ikke ændres selvom for 117 kamp stadig ikke kan spille bolden ud fra bagkæden…

  Glæder mig til sæsonen er slut og mareridtet forhåbentlig er overstået

  Hvordan kan Maguire opnår et 9 tal for den sublime præstation .?….

  7 tal, max 8 hvis det skal være med flødeskum og kirsebær på toppen….

  Men bedste United mand, enig.

  1. Thomas. Du burde måske gøre som mig og give det en pause med at se vores kampe.

   Jeg besluttede at hoppe 3-4 kampe over efter FA. Cup semifinale-oplevelsen. Det lyder ikke til at jeg er gået glip af mange mindeværdige øjeblikke, må jeg sige.

   Springer også kampen imod Crystal Palace over. Hvad er de sportslige perspektiver med 4×3 point tilbage at spille om og 13 point op til Aston Villa? I øvrigt tillykke til dem med deres utroligt flotte sæson.

   Jeg finder det sandsynligt at det bliver en markant mere nedslående end opløftende oplevelse at overvære kampen imod Crystal Palace. Så jeg beder om forladelse og vælger at skåne mig selv for synet.

   Premier League blev vel reelt set irrelevant for Manchester United efter hjemmekampen imod Liverpool. Ikke fordi der dengang var saglig grund til at tro på progression i tabellen. Det håb var allerede længe slukket. Men fordi muligheden for at sabotere Liverpool mesterskabsjagt var i spil. Siden da har vores ligakampe jo været ren og skær proforma.

   1. Christian

    Du har bestemt en pointe, jeg tænker om jeg måske har en skjult fetish og faktisk elsker selvpineri og S/M siden jeg kamp efter kamp lider i grådlabil stilhed…🤔😊

    Du har helt ret i at Premier League har været “slut” for os længe efterhånden, og nu da Liverpool har smidt et evt 20. Mesterskab i Klopps sidste sæson kan vi alle trække vejret en smule lettere.

    Eneste “problem” nu er Citys evt 4. Titel i træk som vil være ny rekord, derfor hepper jeg på The Gunners her i slutspurten…

    Så må vi om vi kan finde en sjældent god dag frem D.25 Maj på Wembley og tage revanche og FA trofæet med hjem og måske forhindre City i at vinde noget sølvtøj i denne sæson.

    Og ja stort tillykke og kæmpe respekt til Aston Villa, de fortjener Champions League, sidste sæson var det Newcastle der tog en flot 4.plads, godt med nogle “nye” klubber i Top 4 trods alt, bare ærgerligt at det går udover United i år, men vi fortjener det ikke og har som vist tidligere i åres i gruppespil intet at gøre i Champions League desværre som holdet spiller under EtHs regime.

    GGMU

 2. Beskrivelserne er ganske rimelige, men karaktererne er endnu engang overkill. Christian Eriksen og Casemiro er klar til old boys, hvilket alle modstandere i PL gang på gang udstiller. Begge kan simpelthen ikke følge med. Det gør ondt at se to så dygtige spillere falde så voldsomt i niveau på så kort tid.

  Garnacho er altid udfordrende, når han får bolden, hvilket er herligt. Han er imidlertid elendig til at afslutte. Otte store og halvstore chancer i de seneste to kampe er effektueret alt fo ringe, og 2-3 mål er i stedet blevet til triste afbrændere.

  Macguire var Uniteds bedste i dag, helt enig. Jeg mener dog ikke, at man kan hive et 9-tal, når man spiller 1-1 på OT mod nummer næstsidst. Der skal altså mere til.

  Glæder mig vanvittigt til sæsonen er overstået; Hold nu op, det gør ondt at være devil i denne tid😒

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Rodet og chancerig remis

Næste artikel

Erik ten Hag efterlyser konsistente dommerkendelser

ANNONCE