Karakterbogen: United sejrede i kedelig kamp

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

 

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Tom Heaton – 7

Der var ikke meget at lave, men to gange havde vi brug for ham og så var han der.

Aaron Wan-Bissaka – 8

Fungerede godt i sammenspillet med Antony og det var farligt hver gang United byggede op i højre side. Havde ingen problemer defensivt.

Raphaël Varane (ud 76’) – 8

Kampens bedste. Tog sig af alt som Nottingham Forest kom med og var rolig. Gjorde alt rigtigt, men blev dog ikke testet det store.

Lisandro Martinez – 8

Var sammen med sin makker de bedste i aften. Det blev aldrig rigtig farligt da midterforsvaret var rolige sikre både i deres forsvarsspil og i deres boldspil.

Luke Shaw – 6

Forsøgte at tilbyde sig offensivt og havde ikke meget lave defensivt. Men tilbød ikke meget alligevel, men lavede heller ikke nogen særlig fejl.

Casemiro (ud 76’) – 6

Ikke hans bedste kamp, men var alligevel en af Uniteds farligste da han var på banen. Men denne gang fik han så ikke mål. Så ikke for godt ud ved Johnsons skud i første halvleg.

Fred – 7

Scorede endnu et mål, men tydeligt, at han ikke er ligeså kreativ som Eriksen. Spillet gik for langsomt i lange perioder og formåede ikke at øge det i perioder. Men hjalp også til med det defensive når der var behov for det.

Antony (ud 62’) – 6

Var udfordrende og havde et par skud, der kom tæt på. Sammenspillet med Bruno og Wan-Bissaka fungerede godt.

Bruno Fernandes – 8

Var meget involveret og som altid forsøgte han at lave afleveringer, der flyttede forsvaret og var Uniteds bedste offensivt.

Alejandro Garnacho (ud 62’) – 4

Forsøgte meget, men der var ikke meget der fungerende. Havde en god mulighed lige før han blev udskiftet, men Hennessey reddede hans skud efter en god dribling. En skuffende kamp.

Wout Weghorst (ud 62’) – 5

Arbejdede hårdt og fik også en header på stolpen. Tog flere gode løb, men havde det svært i en kamp hvor United aldrig kom ud af 2. gear.

 

INDSKIFTERE:

Marcus Rashford (ind 62’) – 7

Var rigtig farlig flere gange efter, at han kom på banen. Og var også involveret i begge mål og var tæt et par andre farlige forsøg.

Jadon Sancho (ind 62’) – 5

Ikke et specielt vellykket comeback. Har været væk i mange måneder. Var ret tydeligt.

Anthony Martial (ind 62’) – 6

Scorede et mål, men lavede flere mindre fejl med afleveringer. Tydeligt, at han mangler lidt kampform.

Harry Maguire (ind 76) – UB

Victor Lindelöf (ind 76’) –  UB

1 kommentar
 1. Hmm Varane og Licha får top karatere i en kamp hvor de stort set intet havde at lave udover det de skulle tage sig..?
  B
  runo spillede en rigtig god kamp og er helt klar min MOM, fremragende afleveringer og konstant i bevægelse i holdets tjeneste.

  Forest stod dybt og lukkede helt af centralt så United var tvunget til at søge kanterne, Antony var levende og leverede kampens detalje med den dribling i fuld fart inden han slog indlægget…wauw siger jeg bare.

  Weghorst lignede igen en Burnley spiller, hvis Haaland er en Mercedes er Weghorst en Skoda, jeg så ham ikke vinde en eneste hovedestøds duel i opspillet, han er alt for langsom og teknisk dårlig desværre og han skal score på den chance som ender på stolpen.

  Martial uagtet hans glasben virkede bare med det samme meget bedre på toppen og fik også skrabet et mål ind efter en miserabel pasning til Rashford.

  Men godt at se Sancho igen, han han rusten selvfølgelig men det skal nok blive bedre.

  Wembley here we come

  “The Red Devils will rise again”

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Garnacho får chancen fra start

Næste artikel

Bruno Fernandes: Nu har vi en ny chance

ANNONCE