Karakterer: Maguire dagens mand

Manchester United fik igen i aften en lidt ufortjent sejr da FC København hjemme på Old Trafford blev besejret med 1-0. Her er karaktererne fra den sløje indsats

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

André Onana – 9

Havde nogle problemer med spillet med bolden, men stod en god og sikker kamp på stregen. Blev Uniteds redningsmand da han reddede FCKs forkert tilkendte straffespark.

 

Diogo Dalot – 5

Ingen tvivl om, at han ikke er min favoritspiller, men synes ikke der kommer noget fra portugiserens side. Det kan man så også sige om mange andre.

 

Raphaël Varane – 7

Spillede en fornuftig kamp, men lavede et par placeringsfejl.

 

Harry Maguire – 9 (MOM)

Helt klart Uniteds bedste spiller. Målscoreren

 

Sergio Reguilón  (ud 63) – 5

En af de mindre dårlige i hans comeback. Forsøgte at overlappe og deltage meget i det offensive spil, men der kommer ikke noget ud af det, men han kommer så heller ikke i de helt store problemer defensivt.

 

Sofyan Amrabat (ud 45) – 2

Havde store problemer i alle faser af spillet. Ser ikke ud til at have spillet i lignende tempo før. Og da er tempoet i aften ikke er ret voldsomt.

 

Scott McTominay – 3

Skottens kritikere fik i aften vand i møllen efter en dårlig kamp hvor han oveni også laver et straffespark med det, der blev kampens sidste spark.

 

Antony  (ud 63) – 3

Ja, hvad skal man sige til den brasilianske fløj? Det er hvertfald ikke meget, der fungerer og der er ingen fremgang at spore i hans offensive spil. Vandt nogle bolde i sit defensive arbejde og får derfor ikke lavere karakter.

 

Bruno Fernandes – 5

Spillede ret dårligt i de første 70 minutter, men tog virkelig fat i taktstokken sammen med Kong Christian efter sejrsmålet.

 

Marcus Rashford – 2

Venstrefløjen kæmper voldsomt med selvtilliden og det så vi igen i dag. Der var en situation hvor Rashford normalt dribler ind i feltet og scorer et mål, men hvor hans berøring i aften gjorde, at bolden røg for langt fra ham.

 

Rasmus Højlund (ud 86) – 5

Nok danskerens dårligste kamp i United-trøjen. Kunne muligvis have fået et straffe, men ellers var der ikke meget, der kom fra ham i aften.

 

Christian Eriksen  (ind 45) – 8

Var klart den bedste spiller i Uniteds offensiv. Han har nu leveret et par gode præstationer som indskifter og gør hvad han skal for at starte.

 

Alejandro Garnacho (ind 63) – 6

Der kom gang i offensiven da argentineren trådte ind på banen. Var tæt på at komme til en stor chance, men fik en lidt for hård berøring.

 

Victor Lindelöf (ind 63) – 7

Forventede ikke, at det ville ændre sig da Lindelöf kom ind, men han leverer en god indsats og får stoppet et par angreb.

 

Anthony Martial (ind 85) – UB

4 kommentarer
 1. Hmm der er godt nok et voldsomt spænd i karakter bogen i aften.

  Min MOM er selvfølgelig Onana efter hans ekstremt vigtige straffespark redning i sidste sekund af opgøret.

  Den redning er mine øjne mindst ligeså vigtig som Marguires scoring og lidt til da den holder United inde i gruppen med de tre point.

  Maguire spillede en stærk pg overbevisende kamp, ingen tvivl om det og var bestemt en af aftens bedste på hjemmeholdet understreget med kampens eneste mål med et godt hovedstød på Eriksen sukker bold.

  Faktisk mener jeg alle de tre nævnte spillere bør lande på et 8 tal, Eriksen med kun en halvleg dog er imponerende, men han ændrede kampbilledet igen ved sin indskitning.

  At give et 9 tal i denne kamp er en tak for højt i min optik.

 2. PS: ETH skal have et 3 tal.

  At han igen holder Eriksen ude til fordel for Amrabat er decideret ringe manager arbejde, hvis han troede Bruno ville kunne erstatte Eriksens overblik, pasningsspil og måden at temperere spillet tager han igen fejl…

  Bruno var totalt usynlig i 1.halvleg

  Amrabet og Mctominey er på ingen kreative i deres spil og det led vi under i 45 minutter.

 3. Enig TB.
  Mener dog også, at Højlund faktisk viser sig glimrende frem i flere momenter. Kan skabe meget farlige situationer, hvis han bare sættes op til det, hvilket United simpelthen formår at gøre for lidt. Havde Højlund fået Rashfords eller Ganarchos friløber, havde han ikke brændt så skammeligt.

 4. Absolut OH, Højlund er Unitrds farligste spiller for tiden, men får slet ikke nok at arbejde med, og helt enig i at havde det været Højlund der havde fået de friløbere som Rashford og Garnacho brændte på det skammeligste med dårlig boldbehandling (touch) så havde kuglen ligget i nettet ligesom mod tyrkerne….

  Det skal nok komme med Højlund, det er jeg helt overbevist om…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Maguire er den korsfærstede frelser

Næste artikel

Reaktioner fra Erik ten Hag efter sejr over FCK

ANNONCE