Karakterer: Onana klart bedst i elendig kamp

Manchester United tabte i aften fuldt fortjent 2-0 på Tottenham Hotspur Stadium til The Lillywhites, som United normalt har godt tag på. Men i aften var der kun lidt fremgang at spore den første halve time. Her er karaktererne fra kampen

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

André Onana 8 (MOM) – Helt klart Uniteds bedste i dag. Lavede ikke noget spektakulært, men lavede som den eneste ikke nogen fejl, men viste hvor god han er til at spille bolden frem ad banen og hvor godt det er med en målmand, der tør gå ud af feltet når United er i angreb.
Aaron Wan-Bissaka (ud 66) 5 – Spillede en god 1. halvleg, men var ikke heldig med sine aktioner i anden halvleg.
Raphaël Varane 7 – United bedste markspiller, men er tydeligvis ikke helt i form selvom han nok har været holdets bedste sammen med Onana set over de to første kampe. Men mangler lige det sidste for at man imponeres.
Lisandro Martinez 5 – En af argentinerens dårligste kampe i United-trøjen. Var uheldig med at lave selvom og afgøre kampen, men så flere gange klodset ud og meget tung ud.
Luke Shaw 3 – Mourinho sagde engang, at Shaw kun kunne præstere når han spiller i den side bænken er. Det er ikke helt forkert. Han var helt væk da Spurs scorer det første mål og viser alt for tit, at han ikke ved hvordan han skal placere sig.
Casemiro 4 – Er Carraghers kritik berettiget? Er tiden gået fra Casemiro eller er han kun helt ude af form? Den form han har vist denne uge fortjener hvertfald ikke stjernestatus.
Mason Mount (ud 85) 5 – Var en af de bedste den første halve time, men forsvandt så totalt ud af kampen.
Bruno Fernandes 2 – Jeg er vild med vores dejlige kaptajn, men i aften var han elendig. Bortset fra en fremragende rabona aflevering til Rashford var han helt væk. Ikke mindst i de sidste 20 minutter.
Antony (ud 66) 4 – En opløftende start blev snart afbrudt af flere dårlige aktioner og dårlige valg. De minutter han fik i anden halvleg var direkte pinligt dårlige.
Marcus Rashford (ud 85) 3 – Elendig kamp på alle måder.
Alejandro Garnacho (ud 66) 4 – Udfordrede meget, men tog enten en forkert afgørelse eller lavede en dårlig aflevering. Skal oppe sig for ikke at ryge på bænken.

Christian Eriksen (ind 66) – UB
Diogo Dalot (ind 66) – UB
Jadon Sancho (ind 66) – UB
Anthony Martial (ind 85) – UB
Facundo Pellistri (ind 85) – UB

Erik ten Hag 4 – Den her kamp falder tilbage på ten Hag. Han valgte den samme startopstilling som i den forfærdelige kamp i mandags og lavede præcis de samme justeringer. Og heller ikke denne gang lykkedes det. Der skulle have faldet en udskiftning i pausen og allerede efter 55 minutter burde der have faldet yderligere to udskiftninger. Nu er jeg godt nok kæmpe McTerminator-fan, men han burde været en af disse tre første udskiftninger og været sat i angrebet.

3 kommentarer
 1. Helt enig I dagens karakterbog.

  Antony og Garnacho skal bænkes til næste kamp, sidstnævnte er meget ung og vil helt sikkert lære at tage de rigtige beslutninger med tiden, men Antony er bare helt igennem dårlig, nu begynder også jeg at forstå dem der kaldte ham en “one trick pony” sidste sæson, jeg håbede inderligt at han ville udvikle sit spil når han havde lært Premier League bedre at kende, men det ser ikke sådan ud desværre, et par gode bolderobringer der blev smidt væk igen pga manglende overblik, dumpet.

  Casemiro fik lidt oprejsning trods alt og bliver forhåbentligt bedre og bedre som han får spillet sig i form igen.

  Mount er indtil videre blind passager…dog bedre med idag, jeg forstår heller ikke hvorfor en Mctorminey ikke kommer ind for at styrke midtbanen med noget fysik.

  Kan til dels godt forstå at ETH vælger Eriksen som den første ved stillingen 0-1, der er der stadig muligheder, men vi mangler noget fysik centralt.

  Bruno var skuffende igen idag, og viste igen nogle kedelig tendenser og attitude som ikke klæder en Captain på nogen måde, kan sige meget om Maguire og hans manglende evner rent fodbold teknisk men har aldrig set dårlig kropssprog og attitude i forhold til hans anfører bind på banen.

  Ja meget mere negativ kritik kan skrives bl.a om Rashford som jo ikke spiller hvor han er bedst, men det mest skuffende for mig er hele holdets kollaps efter Spurs føringsmål, skal der virkeligt ikke mere til at vælte et Manchester United hold..?

  Spillerne burde vise mere stolthed og kæmpe meget mere for dem røde trøje….

  GGMU

 2. Det er trist, at man må gentage sig selv fra sidste uge…..det kan KUN blive bedre, men man frygter de ikke når det, før runde 30.!!
  Der er så mange spillere som IKKE præsterer, og IKKE burde starte inde fra første fløjte.
  Anføreren er en katastrofe , casemiro er træt, Mount er bare dårlig, står ved min bemærkning fra sidst= han kan ikke bære den røde trøje!!
  Der var fejl fra den nye målmand på flere udspark, venligst lige bemærke det.
  ETH kan åbenbart ikke se fejl ved anføreren og casemiro da de ikke udskiftes.
  Roy keane har ret i meget af det han siger!!

 3. EP jeg var faktisk meget imponeret over Onanas spark op af banen. Den ene gang sparker han den 50 meter modsat, og rammer en mand, og sætter faktisk gang i et rigtig godt angreb. Fortsætter han med det, bliver han guld værd.
  Derudover er han meget mere rolig end DDG. Samt mange flere af hans afleveringer frem i banen rammer en mand end DDG gjorde.
  Bruno mangler nogle spillere omkring sig, som bevæger sig, og nogle som løber i hullerne, fordi hans force netop er at spille bolden derhen. Når folk står så stille som de gør, bliver han bare en simpel boldflytter, og det kan alle.
  Mount bliver god for os, når vi får Højlund i gang, så han kan lave dybdeløb og opsamle boldene omkring Højlund.
  Højlund er jo en spiller som skaber en masse omkring sig, og det kommer de andre spillere til gode.
  Casemiro virker underlig træt/fraværende, det har du helt ret i EP. Vi håber han snart vågner op fra samba-ferien 😀
  ETH kan jo kun skifte ud, hvis han mener, at det han kan skifte ind er bedre, og det synes jeg nu sådan set ikke det er.
  Det skal nok vende… to kampe 3 point, er bedre end sidste år. At tabe ude mod Tottenham er ikke en skam, og Wolves spillede virkelig god bold og var farlige på kontra. Hvis de også spiller som en sæk kartofler mod Nottingham og ikke får sejren (sejre tæller altid), så er der grund til bekymring.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Spurs slår United fortjent

Næste artikel

Neville: Manchester United har meget arbejde foran sig

ANNONCE