Karakterer: Uniteds defensiv mindst dårlig

Sæsonpremieren på Old Trafford mod Wolves blev ligeså dårlig og kedelig som de fleste af disse opgør har været i de senere år. Her får du karaktererne.

Se højdepunkterne fra kampen nederst i artiklen

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

André Onana 7 – Der var et par situationer i slutfasen, hvor debutanten var på glat is, men i de første omkring 90 min var han god.

Aaron Wan-Bissaka (MOM) 8 – Uniteds bedste og var den eneste, som lykkedes med hoveddelen af hvad han foretog sig.

Raphaël Varane 8 – Matchwinderen var sammen med Wan-Bissaka Uniteds bedste. Er ikke den bedste på bolden, men er utrolig forudseende og klog i sit spil og derfor kom han aldrig i problemer.

Lisandro Martinez (ud 46) 6 – En af de bedre i en elendig første halvleg, men var også påvirket af et tidligt gult kort og blev derfor udskiftet i pausen.

Luke Shaw 4 – Virkede ret tung og træt ud i aften. Formåede aldrig at overløbe Wolves’ højre side som forventet og afleveringerne sad heller ikke i skabet.

Casemiro 3 – En af den kære brasilianers værste kampe for United. Virkede til at være blevet 10 år ældre i sommeren.

Mason Mount (ud 68) 4 – Spillede en dårlig kamp i sin officielle debut hvor han og Bruno lå for langt fra den defensive del af holdet.

Bruno Fernandes 5 – I første halvleg var han for langt fra bolden og var derfor meget anonym. Der var ikke meget, der fungerede, men forsøgte hele anden halvleg at styre kampen og der skete intet uden kaptajnen var med i det.

Antony (ud 77) 3 – Forsøgte meget og var meget involveret. Laver de korrekte ting, men laver dem bare for dårligt hver gang i aften.

Marcus Rashford (ud 88) 3 – Mange fans mener, at Rashford ikke er god som angriber. Det var så hvertfald ikke i aften, at de blev modbevist.

Alejandro Garnacho (ud 68) 2 – En forfærdelig ringe indsats hvor intet som helst fungerede.

Victor Lindelöf (ind 46) 6 – Havde styr på det meste, der kom mod ham og kom aldrig i de svære løbedueller.

Christian Eriksen (ind 68) 4 – Der kom ikke meget fra hans fødder efter han kom på banen.

Jadon Sancho (ind 68) 7 – En af Uniteds bedste og var med til meget efter han kom på banen.

Facundo Pellistri (ind 77) UB

Scott McTominay (ind 88) UB

Erik ten Hag 8 – Når United spiller dårligt så er det måske dumt at give træneren en så høj karakter. Men synes han rammer godt med startopstillingen og laver de rigtige udskiftninger. Det eneste man måske kan kritisere ten Hag for i aften er, at et par spillere godt kunne være skiftet ud 20 minutter før.

4 kommentarer
 1. Enig langt hen af vejen i karakterbogen her til aften.

  Dog vil jeg påstå at Brunos 5 tal er for højt og Ganacho sammen med Casemiro lå på et 1 tal så dårlige var de begge to i aften.

  Min MOM er også Bissaka, og det fortæller egentlig alt om resten af holdets præstation, to vellykkede pasninger og et fint hovedstød af Varane var nok på en aften hvor Wolves var bedre på alle andre parametre end mål…ufortjent sejr til United.

  Skal op i nogle helt andre gear ude mod Tottenham ellers for vi en røvfuld

  GGMU.

 2. Hvor er han dog klog ham ETH….det kan blive bedre- JA, det kan ikke blive dårligere.
  Det er som om MUN tror, jo dyrere en spiller er, jo bedre er han, og det er der mange modbevisninger på g.d. hold.
  M. Mount kunne ikke bruges i Chelsea , men MUN kan godt bruge ham..ha…ha.
  Ny målmand, som var ved at begå mord for åben tæppe, og så stopper man samarbejdet med en målmand som har reddet det hold hundrede vis af gange…sørgeligt.
  Som gammel MUN fan, så er de ved at miste mig, såfremt der ikke snart sker noget bedre.!!

 3. EP vil faktisk mene at det kan blive meget ringere, og TB, ufortjent vs fortjent er svært at dømme, men United vinder 1-0, dvs de scorede, modstanderen gjorde ikke, så det ene hold gjorde det, som det handlede om, for at vinde.

  Mount skal nok komme til at gøre gode ting, og hvis fodboldverdenen var sådan indrettet, at hvis en spiller ikke slår til/kan bruges i en klub, så er han færdig, så bliver kvaliteten af spillet, noget ringere til sidst.

  Uanset om United spillede godt eller skidt, så fik de 3 point og et clean sheet, endda mod et hold som var farlige på kontra, og faktisk stod ret godt defensivt på banen. Vi havde også masser af boldbesiddelse, så det er helt fint(Jeg havde spået storsejr, men Wolves var gode)
  Som Mølby sagde, Wolves rykkker ikke ned. Nej, jeg tror faktisk mange hold vil få det rigtig svært mod Wolves i år.
  1 kamp =sejr. Så tager vi den da derfra.

  1. OH

   Selvfølgelig spiller man ikke med fortjent og ufortjent i fodbold og det gælder om at score mål så på.den konto har du evig ret, men ingen som i sket ingen havde løftet et øjenbryn hvis Wolves har fået mindst et point eller måske alle tre med hjem fra Pld Trafford så set i den kontekst var det en ufortjent United sejr….I min optik.

   Skuffelsen over præstationen er stor hos mig, jeg trøster mig dog ved at vi som du nævner tager de tre point og holder buret rent, det er en 100% forbedring i forhold til det for forsmedelige nederlag i åbningskampen mod Brighton på Old Trafford sidste sæson.

   Min optimisme er faldet et par hakker ned og jeg er nu bekymret istedet på baggrund af premieren, og nu venter Spurs og hvis vi ikke kommer op i gear får vi tæv i London.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: United sejrede ufortjent i elendig kamp

Næste artikel

Kaptajn Bruno: Det var ikke den perfekte kamp, men vi fik sejren

ANNONCE