Karaktergivningen: United vinder Carabao Cup

Her er karakterne for Manchester Uniteds spillere efter sejren i Carabao Cup.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David de Gea – 8

Stod en rigtig god kamp hvor han havde styr på det hele

 

Diogo Dalot (ud 45) – 6

En af dem mest størst problemer i første halvleg hvor han stod overfor Saint-Maximin. Blev også skiftet ud i pausen fordi han have et gult kort i første halvleg.

 

Raphael Varane – 8

En af verdens bedste midterforsvarere. Han tog sig af alt, der kom hans vej uden problemer. Havde nogle mindre problemer med de lange afleveringer, men en vanvittig god midterforsvarer.

 

Lisandro Martinez – 8

Den argentinske darling spillede endnu engang en rigtig god kamp. Hans attitude er noget United-fansene sætter stor pris på og derudover leverer han gang på gang en rigtig god indsats.

 

Luke Shaw – 7

Fik oplægget til 1-0 på fornemste vis. Virkede lidt nervøs i starten, men kom hurtigt efter det og så så vi den Shaw, som vi efterhånden har vænnet os til.

 

Casemiro – 8 (MOM)

Målscoreren blev valgt til MOM på Wembley og det gør vi også her. Han giver holdet ro og selvom han er en defensiv spiller så er han også en målfarlig spiller. Han er god på alle aspekter i sin position som den defensive på midtbanen.

 

Fred (ud 69)– 7

Fred har haft en god sæson, men tit har han en dårlig 1. halvleg efterfulgt af en blændende 2. halvleg. I dag var det så lidt mere på jævne i begge halvlege. Arbejder hårdt og forstyrrer Newcastle rigtig meget, men har problemer med afleveringerne.

 

Antony (ud 82) – 7

Spillede en rigtig god 1. halvleg, men fik større problemer efter pausen. Og blev også naturligt skiftet ud med. Men ingen tvivl om, at United i brasilianeren har fået en spiller, der kan afgøre mange kampe.

 

Bruno Fernandes – 6

I en kamp hvor United egentlig spillede en god kamp havde Bruno en af de mindre gode dage. Mange kigger nok på statistik når de vurderer Fernandes, der har haft en fremragende sæson, men i dag var der ikke meget, der fungerede for portugiseren, der dog løftede pokalen sammen med Harry Maguire.

 

Marcus Rashford (ud 88) – 8

Spillede en rigtig god første halvleg, men ligesom de andre offensive spillere fik han det sværere i 2. halvleg. Han var dog en konstant trussel mod Newcastles forsvar og der var et par gange hvor han var tæt på at få en aflevering til at score sit mål.

 

Wout Weghorst (ud 69) – 6

En ret undervurderet spiller, der har startet hver kamp i hans tid i klubben. I første halvleg gør han det rigtig godt og havde et godt skud, som Karius fik vippet over mål. I anden halvleg fik han det dog meget svært og ikke kun fordi United blev trykket langt tilbage.

 

Aaron Wan-Bissaka (ind 45) – 8

En spiller, der nok har overrasket rigtig mange. Spillede en fornem 2. halvleg da han i pausen kom ind for Dalot. Var fremme ved Newcastles mål et par gange og var med til at skabe farlige situationer samtidig som han havde fuldt styr på Newcastles fløje.

 

Marcel Sabitzer (ind 69) – UB

Var for lidt involveret til en reel karakter da United faldt så langt tilbage. Havde dog et godt skud.

 

Scott McTominay (ind 69) – UB

Var for lidt involveret til en reel karakter da United faldt så langt tilbage. Var med til at United kunne beholde bolden langt oppe i overtiden.

 

Jadon Sancho (ind 82) – UB

For kort tid på banen til en karakter.

 

Harry Maguire (ind 88) – UB

For kort tid på banen til en karakter.

 

Erik ten Hag – 10

Stillede det helt rigtige hold og lavede de rigtige udskiftninger. Gik aldrig i panik trods en nervøs start på banen.

4 kommentarer
  1. Karaktererne idag er ramt lige “revyen”…

    Dog ved jeg ikke hvorfor Weghorst beskrives som “undervurderet” .. ..er helt uden for skiven.

    Og det sagt på trods af han faktisk spillede en godkendt kamp i dag….måske den bedste indtil videre i United trøjen og dermed selvfølgelig helt fortjent pokalvinder sammen med resten af holdet.

    GGMU

  2. Synes karakterene rammer meget godt, bort set fra Weghorst, synes godt at hans karakter kunne have været på et 7 tal, han arbejder stenhårdt både defensivt og offensivt også levere han en assist, men hvad det er min mening..❤️🖤👹
    Det første Trofæ kom hjem af mange, mega fedt at ETH få en karakter for hans fremragende arbejde..💪🙂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤👹🏆
    We did it

    1. Martin

      Jeg syntes faktisk du har ret i at Weghorst godt kunne snige sig op på en 7er i dag…flot assist og flot afslutning på sit langskud, havde fortjent bedre der…

      Der er især tre aktioner der for mig springer i øjnene i dag

      Sabitzers tackling midt på banen hvor han erobre bolden og smider en flot aflevering direkte fremad efterfølgende..

      Wan Bissakas bolderobring hvor han pludselig selv kommer til afslutning..

      Og Mctomineys erobring højt oppe på banen som også giver en stor mulighed…

      Alle tre indskiftere….imponerende.

      I samme periode kommer Shaw buldrende frem og kommer først på bolden foran sin modstander, sindssygt godt læst af vores fantastiske venstre back….

      Vores kriger Pit bull med blod i knolden Licha og gennem solide og vanvittigt forudseende Varane har vi det bedste og stærkeste midterforsvar i Premier League for tiden og med De Gea der bare har genfundet sit topniveau og hele to fremragende højrebaks ser der ekstremt solidt ud i bagkæden.

      Classemiro er dog manden der binder det hele sammen især når Bruno og Rashy ikke rammer topniveau, ja så står vores brasilianske dørmand bare en afviser i døren og pander lige kuglen i kassen npr han får chancen…verdensklasse.

      Fred havde en ordinær dag i dag, men holdt bundniveauet på en rimelig hylde heldigvis.

      Antony var livlig uden at blive rigtig farlig, forstår godt hvorfor ETH vælger han frem for Sancho som stadig mangler noget gnist, det kommer forhåbentlig snart

      Tænk at vi får Eriksen og til dels Martial tilbage på holdet…fandme en stærk trup.

      Syntes dog godt man kan se at start formationen er ved at være godt slidt… her skal ETH lige holde godt øje.

      GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Casemiro og Rashford sørger for tomålsføring efter 1. halvleg

Næste artikel

Første trofæ til ten Hags United

ANNONCE