Læsernes årets spiller: BRUNO FERNANDES

I, vores kære læsere. har talt og har udvalgt Manchester Uniteds bedste spiller i denne sæson. Og det blev også anfører Bruno Fernandes, som vandt denne hæder, ligesom han også blev kåret til årets spiller i klubben.

Så har I bestemt hvem der skal være årets spiller. Ikke overraskende så var det vores kære anfører Bruno Fernandes, som vandt kåringen. Han fik 260 stemmer som svarer til  37,36 procent af de i alt 696 stemmer. Han vandt også klubbens egen kåring.

På andenpladsen kom Brunos landsmand på højre backen, Diogo Dalot. Han fik 156 stemmer, som svarer til 22,41 procent af stemmerne. Nummer tre blev stortalentet Kobbie Mainoo med 138 stemmer, som er 19,83 procent af stemmerne. Rasmus Højlund blev nummer fire med 109 stemmer, som er 15,66 procent af stemmerne og nummer fem blev argentinske Alejandro Garnacho, der fik 4,74 procent af stemmerne, som er 33 stemmer.

Værdt er at bemærke at selvom United ikke har så voldsomt mange spillere med til EM og Copa America så er alle de nominerede udtaget til disse to turneringer. Derudover er Luke Shaw, Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Altay Bayindir og Scott McTominay udtaget til disse turneringer.

Forrige artikel

Times: Manchester United enig med forsvarsspiller

Næste artikel

Stor renovering af Carrington

ANNONCE