Legendernes hotel åbnet

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Legendernes hotel åbnet

02 marts, 2015 - 21:55
Nu kan du bo så tæt på Old Trafford som aldrig før. Manchester United-legendernes hotel åbnede lørdag dørene op for første gang.

Hotel Football ved Old Trafford ©Getty

Det skabte stor utilfredshed inde bag murene på Old Trafford, da Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes, Gary og Phil Neville offentliggjorde deres hotelplaner stortset udenfor portene på Old Trafford.

Manchester United forsøgte at stoppe byggerieriet af frygt for at det ville skæmme Old Traffords udseende, men lørdag blev hotellets åbning en realitet efter mere end et års byggeri. 

Alle stjernerne var således mødt op i lørdags ved åbingen til det de kalder for Manchester United Supporters Club. Et mødested hvor fans kan varme op til kampen med øl og mad.

 

På åbningsdagen var alle hotelejerne selvfølgelig tilstede og har desuden lovet at komme forbi ofte. 

 I alt er der plads til 800 mennesker i baren, som altså er en del af hotellet, som består af 134 værelser fordelt på 10 etager.

På kampdage vil det koste et pund at komme ind i baren, mens der på ugens øvrige dage vil være mulighed for at spise klassiske engelsk mad som pie og pudding.
Ølpriserne starter fra 3.50 pund og op, mens værelserne starter fra 270 pund på kampdage.

OldTrafford.dk tilbyder desværre ikke hotellet i vores hotelpakker i denne sæson. Har du alligevel mod på en tur på Old Trafford, så tjek vores rejsetilbud til alle hjemmekampene her.