MÅNEDENS SPILLER: HARRY MAGUIRE

For oktober var det Christian Eriksen, Harry Maguire og Raphael Varane, der var nomineret til månedens spiller på oldtrafford.dk. Oktobers bedste Manchester United-spiller er ifølge vores læsere den genrejste Harry Maguire.

Der var tre spillere, der var nomineret til oldtrafford.dks bedste spiller i oktober. Men egentlig var det kun en spiller, der kan siges, at have en god måned. Og han blev også vinder af titlen som sidens bedste Manchester United-spiller i oktober.

Harry Maguire, der fik et snit på 7 af 10 for sine fire kampe i oktober, var på vej væk i sommer og har været ude for ekstremt megen kritik, også blandt Uniteds fans. Men på grund af de mange skader i forsvarskæden hos United har han fået en mulighed for lidt spilletid og den mulighed må man sige, at han har taget med begge hænder.

Harry Maguire fik 65,33 % af stemmerne, Christian Eriksen fik 33,44 % og Raphael Varane fik 1,24 % af de 323 stemmer, der blev givet.

1 kommentar
  1. Absolut fortjent, solide og stabile præstationer på det seneste, virkelig en kontrast til den usikre og tydeligt rystet Maguire vi ellers har set længe når han endelig har fået chancen…

    Men når det er sagt er denne måneds pris nok også på en lidt billig baggrund trods alt, der er ihvertfald ikke mange der har holdt et rimeligt niveau i truppen.

    Men tillykke til Maguire.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Særudgave om Uniteds tidligere besøg i København

Næste artikel

Optakt: Til kamp mod kæphøje københavnere

ANNONCE