Månedens spiller Januar nomineringer

Denne måned er der hele fire spillere at vælge imellem til læsernes valg som oldtrafford.dks månedens spiller. Der er kun spillet tre kampe, men selvom præstationerne ikke har været blændende så er United trods alt ubesejret i januar.

Denne sæson har vi på siden givet jer læsere muligheden for at vælge månedens spillere ud fra de tre, der har fået de bedste karakterer gennem måneden her på siden. Denne sæsons vindere har været:

September: Rasmus Højlund

Oktober: Harry Maguire

November: Harry Maguire

December: Jonny Evans

Der plejer at være tre spillere at vælge imellem, men denne måned er der dog lavet en undtagelse da der er fire spillere nominerede.

De fire spillere er:

Bruno Fernandes

Vores anfører har startet året fornuftigt efter et efterår hvor han er blevet kritiseret meget. Den mest kreative spiller i hele Premier League og han har også været involveret i flere mål denne måned.

Rasmus Højlund

Den danske angriber ser ud til virkelig at have fået gang i målscoringen efter en meget hård periode. Han har scoret to mål denne måned og har været tæt på flere andre gange.

Kobbie Mainoo

Det unge stjerneskud fik i går sit første mål for Uniteds første hold og har generelt været et af de få lyspunkter i en ellers kedelig sæson for United. Han har været lidt svingende i efteråret, men de sidste kampe har han været blandt de bedste hver gang.

Marcus Rashford

Den eneste af de nominerede, der ikke startede alle tre kampe, da han efter en tilsyneladende bytur er kommet i unåde i United. Men de to første kampe leverede han to gode præstationer og ser man på gennemsnittet for alle spillere med mindst to kampe i United i januar så er Rashford, den, der har det højeste snit.

Hvem var bedst for United i januar
Forrige artikel

Mainoo: Vi gik aldrig i panik

Næste artikel

OT.dk's transferevaluering: Jonny Evans

ANNONCE