Harry Maguire

Maguire vinder hver gang

En af de mest udskældte spillere hos Manchester United de seneste sæsoner har uden tvivl været kaptajn Harry Maguire. De fleste fans af United synes nok, at han ikke helt har levet op til forventningerne siden sit dyre skifte fra Leicester City i 2019.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Også i denne sæson, hvor han er blevet reduceret til at være reservespiller, har kritikken haglet ned over ham. Men hvad siger resultaterne?

De fortæller så en anden historie viser det sig. Efter kampen i går, som United vandt 2-0, kan man se, at det går godt resultatmæssigt med Maguire på banen. I de sidste 15 kampe hvor Maguire har spillet har United vundet. Godt nok kun på 633 minutter, men det er altså en ret lang række han er på. Men i de 633 minutter har United scoret 20 mål, hvilket er mål ca. hver halve time, og modstanderne har kun scoret tre mål hvilket er mål i hver tredje kamp. Og seks de seneste kamp med Maguire fra start, og hvor han har spillet 90 minutter, har United vundet og målforskellen er 16-3.

 

Nu siger statistikken ikke hele historien, men det er nu alligevel værdt at have med i diskussionen om Maguires præstationer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

7 kommentarer
 1. Kritikken er alt alt alt for voldsom. Ufatteligt at han kan holde gejsten nogenlunde oppe med alt det lort han modtager.

  At være en mindre god fodboldspiller end først antaget er altså ikke en undskyldning for at hade, mobbe, udstille eller tilsvine nogen. Han har jo ikke bevidst været et røvhul eller opført sig dårligt. Hans eneste “forbrydelse” er, at han ikke er en fodboldspiller på allerhøjeste niveau, men måske lige trinnet under.

  Folk skal simpelthen til at lukke røven omkring ham, medmindre de har en konstruktiv, velbegrundet analyse.

 2. Åh ha! Jeg ved at denne artikel er skrevet for at skabe noget debat, men statistik må ikke stå alene. Hvis man dykker lidt ned i tallene ser det således ud:
  De 6 kampe, hvor Maguire har spillet fuldtid, har været mod: Leeds, Reading (Championship), Charlton (League One), Bournemouth, Aston Villa og West Ham. Hvor Aston Villa er det bedst rangeret hold på en 11. plads i Premier League.
  Af de 8 kampe, hvor Maguire er blevet skiftet ind, har han i de syv af disse fået mellem 14 og 1 minuts spilletid, 2 gange har han endda fået 1 minut på banen. I alle tilfældene, hvor Maguire er blevet skiftet ind, har United været foran i kampene, og kun i 2 af tilfældene, scorer United efter Maguires indskiftning.
  Ergo, Maguire er for det meste blevet brugt når vi skulle køre kampen hjem og han skal ikke ses som en af årsagerne til den gode statistik.
  Jeg håber Ten Hag vil blive ved med at bruge Maguire på denne måde, for det betyder at United vinder kampene (altså inden Maguire er trådt ind på banen).
  Jeg ser frem til at Ten Hag skifter Maguire ind i det 85 minut på torsdag, når vi er foran med 2-0 mod Barcelona, og Maguire dermed kan udbygge sin fine stime med clean sheets og sejre, som tilmed kan underbygge jeres indlæg yderligere. 😀

  1. Martin

   Stærk analyse af Maguire, det var også min første tanke, hvilke hold, hvor meget spilletid og hvad var stillingen….

   Tak for gennemgangen Martin, det bekræftede min “mistanke”

   Maguire er en god center back på Premier League niveau, men ikke på top 6 niveau..

   Han laver simpelthen for mange store fejl og det går bare ikke på et tophold.

   At han er super sympatisk og et roligt gemyt er der ingen tvivl om og havde hans niveau været i top var han også en værdig Club Captain.

   GGMU

 3. Morten din analyse er spot on..👍
  Men dertil vil jeg så svare på jeres spørgsmål i overskriften, er kritikken af Maguire for hård?? Ja det er den i den grad, når det går over I personlige angreb, så er det gået så langt over stregen, at det er på et direkte barnligt stadie, det høre ingen steder hjemme..🤬

  Det er mobning af værste skuffe, det er så lavt som nået kan være, et er at man ikke er god nok til holdet, det er hvad det er, noget andet er at svine personen til, og nærmest angribe ham personligt og prøve banke ham total psykisk ned, det kun syge mennesker der gør det, og det er sgu ikke mennesker der fortjener at trække en Unitedtrøje overhovedet som fan..😪🤬

 4. Statistik eller ej, så er hetzen mod ham dybt uacceptabel og respektløs. Han har, i mine øjne, gjort sit bedste, ud fra de evner og opfattelse af spillet han nu engang har. For mig falder han dog igennem på nogle parametre, som jeg ser, ikke fungerer hos en klub som United, der tit står højt i banen, og er udsat for kontrangreb.
  Han er alt for langsom og klodset. Hurtighed er af enorm betydning i moderne fodbold. Det mangler han. Så er hans positionering på banen meget mangelfuld. Han er egentlig stærk i feltet, både på hovedet og benene, når det er på små områder. Men når områderne bliver store at forsvare, laver han ofte vilde sats, i flere tilfælde helt oppe i midtercirklen, og sjældent med positivt udfald. Enten løber de forbi ham, eller også trækker han gult kort. Jeg mener at klubben er nødt til at acceptere, at de mister penge på et salg, da der absolut ingen fremtid er i ham.

 5. Maguire gør alt det han kan, men problemet er ikke ham, men vores transfer politik på daværende tidspunkt. Ed Woodward er jo den største klovn i denne verden når det gælder at byde på en spiller. Undre mig slet ikke hvis Ed startede med at byde alt for lidt, og så leicester sagde, enten eller og og hoppede i med begge ben. Er ikke den store fan af maguire men han er i det mindste ikke en “social media is more important than results” spiller. Ja, vi har mistet mange penge på den handel men fred være med det. MUFC er på vej tilbage på rette spor, og ETH gør et fortrinligt job som manager og så snart klubben er solgt, uanset hvem som opkøber os, så starter de nye tider og vi viser alt og alle, hvem som styrer engelsk fodbold endnu engang. Glory glory Man Utd! Let go reds!

  Rashford ❤️

 6. Alle ovenstående indlæg har mange elementer af sandhed omkring Harry Maguire….

  Det korte og lange er at han desværre ikke har den topkvalitet United skal bruge hvis klubben skal tilbage på toppen af Premier League, han er uden tvivl sympatisk og har også som Club Captain repræsenteret klubbe helt fint udenfor banen.

  Men tiden er kommet til et skifte til sommer, både for klubbens og Maguires bedste fremover.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Manchester United mod Barcelona gennem tiden

Næste artikel

Medie: United vil høre spillernes meninger før Greenwood-beslutning

ANNONCE