Fred

Mail: Fulham inde i kampen igen

Lige efte sidste sæson blev Fred sat i forbindelse med Fulham. Siden blandede Galatasaray sig og det lignede, at Fred ville tage til Tyrkiet. Men der blev ikke noget ud af den interesse. Nu er Fulham tilbage i kampen om brasilianeren.

Manchester Uniteds sidste kamp i Premier League i sidste sæson var på Old Trafford mod Fulham. Lige efter slutfløjt blev Uniteds brasilianske midtbanedynamo Fred set i langvarig samtale med Fulhams manager Marco Silva. Det gav rygter om, at Fulham ville købe Fred, der har kontraktudløb næste sommer.

Da en transfer ikke skete kom Galatasaray med et bud på brasilianeren. Og det lignede, at Fred ville tage til Tyrkiet ligesom så mange andre forhenværende Premier League-spillere. Men i sidste ende blev der ikke enighed med den tyrkiske storklub.

Og nu skriver Daily Mail, at Fulham er interesseret i Fred igen og er villige til at betale 20 millioner pund hvilket svarer til 172,5 millioner kroner for mitbanespilleren, der kom fra den ukrainske klub Shakhtar Donetsk i 2018 og har spillet 213 kampe for United.

Forrige artikel

MEN: Forsvarsspiller overvejer fransk klub

Næste artikel

Mail: United fokuserer på marokkaner

ANNONCE