Mail: United fokuserer på marokkaner

Efter at den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat har været sat i forbindelse med Manchester United i lang tid har det den sidste uge set ud til, at Sofyan Amrabat ville tage til Atletico Madrid, men nu skrive Daily Mail, at United vil gå efter at sikre sig den hollandskfødte marokkanske landsholdsspiller.

De fleste Manchester United-fans kender efterhånden navnet Sofyan Amrabat, der spiller i Fiorentina. Marokkaneren, der er født i Holland, spiller på midtbanen hvor det er specielt som den defensive spiller er hans styrke.

Det har i lang tid set ud til, at United ville gå efter Amrabat når der blev solgt nogle spillere. Nu ser det ud til, at United kommer af med Harry Maguire, Scott McTominay, Fred og Eric Bailly. Derfor skriver Daily Mail, at United igen vil gå efter Amrabat.

Midtbanespilleren, der har spillet 49 landskampe for Marokko, kender manager Erik ten Hag fra deres fælles tid i Utrecht, som var Amrabats første klub som professionel spiller.

Ifølge den italienske journalist Alfredo Pedulla kan Amrabat muligvis købes for mellem 19 og 21,5 millioner pund, hvilket svarer til mellem 164 og 185 millioner kroner. Det skal dog tilføjes, at selvom Pedulla denne sommer har ramt meget rigtigt så er hans troværdighed ikke den største. Daily Mail skriver, at Amrabat ville koste mindre end 30 millioner pund hvilket svarer til 259 millioner kroner.

Amrabat spillede i sidste sæson 49 kampe for Fiorentina.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Fred

Mail: Fulham inde i kampen igen

Næste artikel

Hvilke numre har hver spiller?

ANNONCE