McTominay: Vi må stå sammen

Uniteds skotske midtbanespiller Scott McTominay, der fik et mål meget kontroversielt annulleret i dag, mener, at spillerne skal stå sammen og må bare kæmpe for at komme ovenpå igen.

En af Uniteds mest udskældte spillere i denne sæson er Scott McTominay. Han er delt topscorer for Manchester United i Premier League med tre mål. Og i dag fik han meget kontroversielt et mål annulleret for offside.

Efter kampen blev han interviewet af tv-stationen TNT. Der lagde han vægt på, at spillerne må stå sammen.

– Det skal ikke være dette spil, det må vi ikke se bort fra, men når tingene går imod os, må vi samle os og stå sammen og kæmpe som hunde. Vi er igang med at bygge noget her, og jeg synes, vi gjorde mere end nok for at vinde spillet til sidst.

Nogle af Manchester Uniteds fans havde også en banner hvor det stod “Play like you mean it”.

– Vi så banneret før kampen, og fansene betaler godt for at komme og se os. Støtten er utrolig hver eneste uge, og vi ønsker bare at betale dem tilbage så godt som vi kan. Det er et skridt ad gangen med mangeren og trænerne, vi stoler meget på dem, vi stoler på spillerne, og jeg føler, at vi kan fortsætte, løfte os og gøre det bedre.

McTominay mener også, at holdet har brug for selvtillid og påpeger, at alle spillere reagerer forskelligt.

– Du skal heppe på hinanden, når tingene ikke går godt. Alle har brug for selvtillid, nogle har brug for at føle sig elsket, andre har brug for et skældud nogle gange. Alle reagerer forskelligt, og med kaptajnen og de andre ældre spillere, føler jeg, at vi har folk, der kender omklædningsrummet godt og kan bringe alle sammen for at gøre det bedre.

Forrige artikel

Bruno Fernandes sikrer United tre point i overtiden efter en chancefattig kamp

Næste artikel

Karakterbogen: Bagkæden scorer højest på Craven Cottage

ANNONCE