Medie: United kigger på norsk stortalent

Ifølge mediet Fussball News så kigger United på et stortalent fra Norge. Det drejer sig om 17 årige Sverre Nypan, der i øjeblikket spiller for Rosenborg BK i den bedste norske fodboldrække.

I denne sæson har Kobbie Mainoo fået sit gennembrud på Uniteds midtbane. Samtidig har Uniteds U18-hold ret suverænt vundet sin række og skal spille finale om mesterskabet mod Chelsea. Og nu ser ud til, at endnu et midtbanetalent er på vej til United.

Ifølge mediet Fussball News har United kontaktet den norske klub Rosenborg BK vedrørerende deres vidunderbarn Sverre Nypan. Han er den sidste i rækken af norske stortalenter, der er dukket op i de sidste år. Han spiller på midtbanen og selvom han kun er 17 år så har han allerede fem mål og syv assist i 34 kampe for Rosenborg.

Han fik sin debut allerede i november 2022 og blev da Rosenborgs yngste spiller nogensinde. Han er også den yngste, der har startet i en ligakamp for klubben og også den yngste målscorer i ligaen i klubbens historie.

Fussball News skriver også, at der er flere af de største klubber i Europa, der kigger på det nye stortalent fra Norge, men at United allerede har kontaktet den norske klub. Hans styrker siges at være hans blik for spillet, som er noget United mangler. Udover at kunne spille på den centrale midtbane så kan Nypan også spille som angriber og på den offensive midtbane.

Det vil dog være et problem for United hvis klubben ønsker ham. Det er de engelske regler, der gør, at United ikke vil kunne hente ham før han bliver 18 år hvilket vil være i december 2025. Men problemet kan løses ved at købe spilleren, men at leje ham tilbage til den norske klub indtil han bliver 18 år.

Forrige artikel

Legendarisk United-angriber bliver en del af Hall of Fame

Næste artikel

Jagten på nummer 250: Bill Foulkes, nummer 27, 1951-1970

ANNONCE