Medie: United optimistiske om køb af midterforsvarer

Sidste sommer skiftede østrigske David Alaba den tyske storklub Bayern Munchen ud med den spanske storklub Real Madrid på fri transfer da hans kontrakt med de tyske rekordmestre var udløbet. Nu melder det spanske medie Nacional, at Alaba er utilfreds i Spanien og United er derfor optimistiske på at købe ham.

En af verdens bedste forsvarsspillere er David Alaba, der har spillet 101 landskampe for Østrig. Spilleren, der blev 31 år i juni skiftede til Real Madrid sidste sommer og er eftersigende utilfreds i den spanske hovedstad.

Det spanske medie melder, at østrigeren er utilfreds med tingene i Madrid og vil væk. Manchester United og manager Erik ten Hag vil meget gerne have en midterforsvarer til sin trup da Raphael Varane er en spiller, som lidt for tit er skadet.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Derfor bliver United sat i forbindelse med den forhenværende Bayern-spiller. Nacional skriver, at United endda er optimistiske i forhold til at det skal lykkes.

Det skal dog siges, at det rygte muligvis skal tages med et gran salt da det kun er et mindre spansk medie, der rapporterer om historien.

Forrige artikel

MEN: To spillere ikke kommet tilbage

Næste artikel

Real Madrid-spiller rygtes til Old Trafford

ANNONCE