Mejbri scorede årets mål i Birmingham

Der har været sæsongkåringer i Birmingham City hvor Hannibal Mejbri har spillet på udlån i denne sæson sammen med den forhenværende Manchester United-spiller Tahith Chong. Og der fik Mejbri en pris for at have scoret årets mål.

En af de unge spillere, der har været i Manchester Uniteds akademi i de senere år, og som der har været store forhåbninger til er den franskfødte tuneser Hannibal Mejbri. Han fik sin Premier League-debut for Manchester United 23. maj 2021 da han fik otte minutter i udekampen mod Wolves som United vandt 2-1.

I denne sæson har han været udlejet til Championshipholdet Birmingham City. Der har han fået 37 kampe i ligaen og tre kampe i FA Cup. I de 40 kampe har midtbanespilleren fået seks assist og et mål. Målet scorede han i en hjemmekampe mod West Bromwich Albion den 10. februar. Birmingham vandt lokalderbyet med 2-0 og udover at have assisten til 2-0 i 52. minut så scorede Hannibal føringsmålet i 10. minut direkte på frispark.

Det mål er nu blevet kåret til årets mål for Birmingham af fansene.

Birmingham ligger nr. 17 med 53 points og har ikke noget at spille for i sæsonens sidste kamp på mandag hjemme mod allerede oprykkede Sheffield United.