MEN: Endnu en spiller skadet

Manchester United har efterhånden mange spillere på lazarettet på Carrington. Og i aften skriver The Manchester Evening News, at endnu en spiller er blevet skadet. Og det er en skade, der gør, at United ikke kommer til at sælge en af de unge spillere.

Luke Shaw har fået en skade og det gør med stor sandsynlighed, at Alvaro Fernandez kommer til at være i United efter 1. september. Tyrrell Malacia er også skadet og da Shaw også er ude så er Fernandez den eneste venstre back, der er klar til at spille.

Den lokale avis Manchester Evening News, der bragte nyheden i aften skriver dog ikke noget specifikt om hvad skaden er og hvor længe den rutinerede backspiller er ude med skade. Men de skriver, at han nok er ude i uger og sandsynligvis ikke kommer til at spille de kommende landskampe for England.

Selvom det sandsynligvis betyder, at Diogo Dalot kommer til at spille venstre back så kommer det nok ikke til at betyde, at Álvaro Fernandez bliver udlejet eller solgt da United har brug for en venstre back.

Med Shaws skade kommer skadeslisten på syv spillere. Shaw, Mount, Højlund, der dog muligvis bliver klar til weekenden, Malacia, Mainoo og Amad og Maguire.

1 kommentar
  1. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, men på den anden side, så har jeg længtes efter at tryktestet Alvaro Fernandez – og måske Nottingham er en meget god modstander at pr’ve dette af på. Jeg havde lide håbet, at Alvaro fik mere tillid i stedet for man købte Malacia, men måske han er ikke er helt klar….. Vi får se, spændende er han dog 🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Evans tilbudt en 1-årig kontrakt: Maguires plads i hierarkiet daler

Næste artikel
Rasmus Højlund rygnummer

Ten Hag: Højlund er meget tæt på debut

ANNONCE